EightHide Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 GTA 5'i Epic Games'den almıştım herkes gibi modlar yüklemeye başladım ama ne yazık ki modlar aktif olmuyor yardımcı olabilir misiniz?
GTA 5'i Epic Games'den almıştım herkes gibi modlar yüklemeye başladım ama ne yazık ki modlar aktif olmuyor yardımcı olabilir misiniz?
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #2 Biraz daha açar mısın? İlla hata yapıyorsundur. GTA aynı GTA. Artı 0 Eksi
KS KS EightHide Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 yyofc dedi: Biraz daha açar mısın? İlla hata yapıyorsundur. GTA aynı GTA. Genişletmek için tıkla... biraz daha açarmısın derken ? hani eskiden indiriyordum oluyordu ? Artı 0 Eksi
yyofc dedi: Biraz daha açar mısın? İlla hata yapıyorsundur. GTA aynı GTA. Genişletmek için tıkla... biraz daha açarmısın derken ? hani eskiden indiriyordum oluyordu ?
Pilot18 Hectopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 684 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Gökyüzü 19 Temmuz 2021 #4 EightHide dedi: Biraz daha açar mısın derken? Hani eskiden indiriyordum oluyordu? Genişletmek için tıkla... Script hook güncellemesini kontrol et. GTA 5 sürümün ile uyumlu olsun. Artı 0 Eksi
EightHide dedi: Biraz daha açar mısın derken? Hani eskiden indiriyordum oluyordu? Genişletmek için tıkla... Script hook güncellemesini kontrol et. GTA 5 sürümün ile uyumlu olsun.
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #5 EightHide dedi: Biraz daha açar mısın derken? Hani eskiden indiriyordum oluyordu? Genişletmek için tıkla... Yani oyun mu kapanıyor. Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor mu? Ayrıca hangi modu kuruyorsunuz? Artı 0 Eksi
EightHide dedi: Biraz daha açar mısın derken? Hani eskiden indiriyordum oluyordu? Genişletmek için tıkla... Yani oyun mu kapanıyor. Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor mu? Ayrıca hangi modu kuruyorsunuz?
KS KS EightHide Decapat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #6 yyofc dedi: Yani oyun mu kapanıyor. Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor mu? Ayrıca hangi modu kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gang and Turf Mode Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor Trainer da çalışmıyor yani bütün eklediğim script,mod ve trainerlar çalışmıyor Scripthook güncel Son düzenleme: 19 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi
yyofc dedi: Yani oyun mu kapanıyor. Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor mu? Ayrıca hangi modu kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Gang and Turf Mode Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor Trainer da çalışmıyor yani bütün eklediğim script,mod ve trainerlar çalışmıyor Scripthook güncel
yyofc Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 1.333 Makaleler 2 Çözümler 1 19 Temmuz 2021 #7 EightHide dedi: Gang and Turf Mode Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Sürümlere dikkat edin. Artı 0 Eksi
EightHide dedi: Gang and Turf Mode Direkt mod hiçbir şekilde oyunda bulunmuyor Genişletmek için tıkla... Sürümlere dikkat edin.