Ahmed Karaboğa
Decapat
GTA 5 açılmadan siyah ekranda bir süre kalıp kapanıyor. Yüklediğim modlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Deneyimli abilerim bilgi verebilir mi?
bazı kullanıcılar rockstar onlineden para kazanmak için artık mod çalıştırmayacağını söylüyordu bende bu yüzden hata aldığımı düşündüm şimdi orijinal oyunu yüklesem uyumlu mod kullansam rockstar hata verir miOyun doğrularını doğruladıktan sonra düzelir büyük ihtimal mod bozuk veya senin oyun sürümün ile uyumsuz. Modları sil kullanma demek ki aynı hatayı verdiyse bozuk. Bu arada korsana destek vermiyoruz oyunun orjinalini kullan.
Deneyerek görmek lazım ben mod kullanmadığımdan bilemiyorum.bazı kullanıcılar rockstar onlineden para kazanmak için artık mod çalıştırmayacağını söylüyordu bende bu yüzden hata aldığımı düşündüm şimdi orijinal oyunu yüklesem uyumlu mod kullansam rockstar hata verir mi

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.