GTA 5 modlardan dolayı açılmadan kapanıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Ahmed Karaboğa

Decapat
GTA 5 açılmadan siyah ekranda bir süre kalıp kapanıyor. Yüklediğim modlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Deneyimli abilerim bilgi verebilir mi?

oyun orijinal değil geçen gün aynı modları orijinal oyunda denedim aynı hatayı verdi internetten araştırdığımda korsan olan oyuna daha kolay mod yüklenebileceği yazıyordu şimdi silip modları yüklerken tek tek açılıyor mu diye mi deneyeyim

Oyun doğrularını doğruladıktan sonra düzelir büyük ihtimal mod bozuk veya senin oyun sürümün ile uyumsuz. Modları sil kullanma demek ki aynı hatayı verdiyse bozuk. Bu arada korsana destek vermiyoruz oyunun orjinalini kullan.
bazı kullanıcılar rockstar onlineden para kazanmak için artık mod çalıştırmayacağını söylüyordu bende bu yüzden hata aldığımı düşündüm şimdi orijinal oyunu yüklesem uyumlu mod kullansam rockstar hata verir mi

bazı kullanıcılar rockstar onlineden para kazanmak için artık mod çalıştırmayacağını söylüyordu bende bu yüzden hata aldığımı düşündüm şimdi orijinal oyunu yüklesem uyumlu mod kullansam rockstar hata verir mi
Deneyerek görmek lazım ben mod kullanmadığımdan bilemiyorum.

O dediğin şey çok eskiden oldu. Orijinal oyuna bir ara mod yasağı geldi ama sonra tekrardan mod desteği geldi. Herhangi bir problem olmaz. Mod yüklemeden önce eğer dosya değişimi oluyorsa dosyalar yedeklenir. Eğer oyun çalışmazsa tekrar orijinal dosyalar ile değiştirilir. Mod yüklemenin olayı bu. Teker teker yükleyip bakman lazım. Bazıları birbiri ile çakışır, bazı mod oyunu bozar, bazı mod çalışmaz. Deneye deneye öğreneceksin bunları.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı