Boviente1 Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 GTA 5 modlu araçları nasıl NPC sürer? Ben bunun olmasını çok fazla derecede istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yaparım?
GTA 5 modlu araçları nasıl NPC sürer? Ben bunun olmasını çok fazla derecede istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yaparım?
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 16 Ağustos 2024 #2 Boviente1 dedi: GTA 5 modlu araçları nasıl NPC sürer? Ben bunun olmasını çok fazla derecede istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Trafikte bulunmasını diyorsanız modun replace versiyonunu yükleyip trafikteki bir arabayla yer değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Boviente1 dedi: GTA 5 modlu araçları nasıl NPC sürer? Ben bunun olmasını çok fazla derecede istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum. Nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... Trafikte bulunmasını diyorsanız modun replace versiyonunu yükleyip trafikteki bir arabayla yer değiştirebilirsiniz.
KS KS Boviente1 Centipat Katılım 12 Şubat 2024 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 OOM500 dedi: Trafikte bulunmasını diyorsanız modun replace versiyonunu yükleyip trafikteki bir arabayla yer değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor video gibi bir şey atar mısınız? Artı 0 Eksi
OOM500 dedi: Trafikte bulunmasını diyorsanız modun replace versiyonunu yükleyip trafikteki bir arabayla yer değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor video gibi bir şey atar mısınız?
OOM500 Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 2.483 Çözümler 5 16 Ağustos 2024 #4 Boviente1 dedi: Nasıl oluyor video gibi bir şey atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Örnek olarak resimdeki modun bir Add-On bir de Replace hali var. Add-On oyuna yeni araba ekler, replace oyunda olan bir arabayla değiştirir. Replace olan bir mod yükleyip readme.txt'deki talimatlarla başka bir arabayla yer değiştiriyorsunuz. Dosya Ekleri resim_2024-08-16_212018272.png 421,6 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
Boviente1 dedi: Nasıl oluyor video gibi bir şey atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Örnek olarak resimdeki modun bir Add-On bir de Replace hali var. Add-On oyuna yeni araba ekler, replace oyunda olan bir arabayla değiştirir. Replace olan bir mod yükleyip readme.txt'deki talimatlarla başka bir arabayla yer değiştiriyorsunuz.