Miraç 53 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 RAM 16 GB RAM Ekran kartı NVIDIA GTX 1660Ti İşlemci Intel i7-9750H Arkadaşlar 1-2 yıldır GTA 5 oynuyorum. İlk defa mod yaptım ancak o araba karşıma çıkmıyor. Trainer kullanarak çağırayım diyorum scripthook yüzünden oyundan atıyor. Gerçekten modsuz araç çağıramadığımdan dolayı oyundan soğuyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşeküürler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2022
Arkadaşlar 1-2 yıldır GTA 5 oynuyorum. İlk defa mod yaptım ancak o araba karşıma çıkmıyor. Trainer kullanarak çağırayım diyorum scripthook yüzünden oyundan atıyor. Gerçekten modsuz araç çağıramadığımdan dolayı oyundan soğuyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşeküürler.
uluhannnnnnnnnnn Picopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 116 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek laz ziyanın uşağı 6 Eylül 2022 #2 Hocam GTA san gibi texture mi atttın (GTA 5 hakkında çok bir bilgim yok) Artı 0 Eksi
KS KS Miraç 53 Centipat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 uluhannnnnnnnnnn dedi: Hocam GTA san gibi texture mi atttın (GTA 5 hakkında çok bir bilgim yok) Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
uluhannnnnnnnnnn dedi: Hocam GTA san gibi texture mi atttın (GTA 5 hakkında çok bir bilgim yok) Genişletmek için tıkla... Hayır.