GTA 5 motor sürerken bakış açısı nasıl geri alınabilir?

forzonalpo

Femtopat
Daha fazla  
GTA 5'te motor surerken bakıs acısı cok onde duruyor ve hosuma gıtmıyor. Bunu gerıye almayı bılmıyorum TikTok'ta yapanlar gordum ve bayağı guzel yanı modla yapıyorlar galıba. Sordum ama hatırlamıyorum dedı yapılısını bılen var mı?

Bunun ile ne alakası var? Arkadaş "oyunum açılmıyor" Dememiş. Motor sürerken bakış açısı geri alma demiş.
C tuşu veya V tuşu olması lazım.

PC demi oynuyorsun?

Evet modla gerıye alıyolar adamın ellerı gozukuyor motoru tutarken falan yanı.

Oyle degıl zaten adamın ıcınden bakarkenden daha gerıye almak ıstıyorum adamlar modla yapıyor.

Yok modla alakası yok onun tuşu var zaten ama ben PlayStation'da oynadığım için sordum ya da ben anlamadım dediğinizi.

Bunun ile ne alakası var? Arkadaş "oyunum açılmıyor" Dememiş. Motor sürerken bakış açısı geri alma demiş.
C tuşu veya V tuşu olması lazım.
modla ggerıye alıyolar adamın ellerı gozukuyor motoru tutarken falan yanı adamın ıcınden bakarkendenınde gerısı

V tuşu diye biliyorum deneyiniz.

Yok modla alakası yok onun tuşu var zaten ama ben PlayStation'da oynadığım için sordum ya da ben anlamadım dediğinizi.
reıs v ye basınca adamın ıcınden bakıyosunya motordayken sadece ekranı gozukuyor hız falan modla ellerı gozukuyoo uzun bakıs acısı oluyo yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…