keremr54 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 GTA 5 de mouse hassasiyetini sonuna kadar düşürdüm, fakat yine de fazla geliyor. Daha fazla düşürme yolu varsa paylaşırsanız sevinirim.
GTA 5 de mouse hassasiyetini sonuna kadar düşürdüm, fakat yine de fazla geliyor. Daha fazla düşürme yolu varsa paylaşırsanız sevinirim.
SerdarT35 Megapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 14.848 Makaleler 8 Çözümler 110 Yer Castel Sant'Angelo Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R1056NT i5-14500HX | RTX 4060 Mobile 120W | 32 GB DDR5 5200Mhz Cinsiyet Diğer 1 Eylül 2024 #2 Ayarlar'dan düşürmeyi dene. Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak Hectopat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 855 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 Düzgün bir mouse varsa direkt mouse dpi düşürün veya windows ayarlarından işaretçi hızı ayarlanabiliyor o da işe yarar diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Düzgün bir mouse varsa direkt mouse dpi düşürün veya windows ayarlarından işaretçi hızı ayarlanabiliyor o da işe yarar diye düşünüyorum.
KS KS keremr54 Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 140 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 ÖzdemirBurak dedi: Düzgün bir mouse varsa direkt mouse dpi düşürün veya windows ayarlarından işaretçi hızı ayarlanabiliyor o da işe yarar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben arkadan iş yapan birisiyim mouse hassasiyeti veya dpi düşürürsem oyun dışındaki hassasiyeti de azaltır. SerdarT35 dedi: Ayarlar'dan düşürmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Zaten sonuna kadar düşürdüm fakat daha da düşmüyor mu diye soruyorum. Artı 0 Eksi
ÖzdemirBurak dedi: Düzgün bir mouse varsa direkt mouse dpi düşürün veya windows ayarlarından işaretçi hızı ayarlanabiliyor o da işe yarar diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Ben arkadan iş yapan birisiyim mouse hassasiyeti veya dpi düşürürsem oyun dışındaki hassasiyeti de azaltır. SerdarT35 dedi: Ayarlar'dan düşürmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Zaten sonuna kadar düşürdüm fakat daha da düşmüyor mu diye soruyorum.