GTA 5 MSAA açınca yansımalar bozuluyor

İşletim sistemi
Windows 11

Emirates666

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
GTX 960
İşlemci
Ryzen 5 3400G
Merhaba arkadaşlar, bugün GTA 5 oynarken MSAA açınca gölgelerin bozulduğunu yansımaların bozulduğunu falan fark ettim. NVIDIA Denetim Masası'ndan kenar yumuşatmayı kapatıp da denedim olmadı bu sorun oyundan mı kaynaklanıyor ekran kartından mı?

Merhaba arkadaşlar, bugün GTA 5 oynarken MSAA açınca gölgelerin bozulduğunu yansımaların bozulduğunu falan fark ettim. NVIDIA Denetim Masası'ndan kenar yumuşatmayı kapatıp da denedim olmadı bu sorun oyundan mı kaynaklanıyor ekran kartından mı?
Hocam MSAA genel olarak sıkıntı bir grafik ayarı. RX 570im var o ayarı kapalı oynuyorum. Suçlu bir ayar.

Hocam MSAA genel olarak sıkıntı bir grafik ayarı. RX 570'im var o ayarı kapalı oynuyorum. Suçlu bir ayar.

Bence de ya GTA 5 de bir de daha da sıkıntılı MSAA.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun böyle arkadaşlar çok kötü gözüküyor. Arabanın kaputunda daha da belli oluyor.

Bence de ya GTA 5 de bir de daha da sıkıntılı MSAA.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun böyle arkadaşlar çok kötü gözüküyor. Arabanın kaputunda daha da belli oluyor.

benimde karakterlerde oluyor. Maalesef oyunla alakalı bir problem sanırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı