barisklz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #1 Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı?
Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı?
BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 2 Ağustos 2023 #2 2. el GTA 5 hesabı satan yerler var oradan alabilirsin. Ama ne kadar güvenilir tartışılır. Bir de Epic Games e bakabilirsin.
2. el GTA 5 hesabı satan yerler var oradan alabilirsin. Ama ne kadar güvenilir tartışılır. Bir de Epic Games e bakabilirsin.
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 2 Ağustos 2023 #3 Epic gamesde inidirmde.
Rasho01 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 290 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #4 barisklz dedi: Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı? Genişletmek için tıkla... Epic gameste yaz indirimleri vardı.Eğer bitmediyse epic ten indirimli alabilirsiniz
barisklz dedi: Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı? Genişletmek için tıkla... Epic gameste yaz indirimleri vardı.Eğer bitmediyse epic ten indirimli alabilirsiniz
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 2 Ağustos 2023 #5 barisklz dedi: Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'de bedavaya alıp hesabını satanlar olursa alabilirsin.
barisklz dedi: Merhaba, GTA 5 satın almak istiyorum ama oyun Steam'de aşırı pahalı. Daha ucuza almanın bir yolu var mı ya da Steam indirim yapar mı? Genişletmek için tıkla... Epic Games'de bedavaya alıp hesabını satanlar olursa alabilirsin.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #6 Epic uzerinde indirimli su an. Dusunurseniz. Grand Theft Auto V Enhanced | PC için GTA V'i Bugün İndir - Epic Games Store PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir. store.epicgames.com
Epic uzerinde indirimli su an. Dusunurseniz. Grand Theft Auto V Enhanced | PC için GTA V'i Bugün İndir - Epic Games Store PC için Grand Theft Auto V Enhanced'i Epic Games'ten indir ve oyna. Grand Theft Auto Online, Criminal Enterprise Başlangıç Paketi ve daha fazlasını içerir. store.epicgames.com
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.374 Çözümler 32 2 Ağustos 2023 #7 https://store.epicgames.com/tr/p/grand-theft-auto-v?epic_affiliate=enucuzoyun&epic_gameId=0584d2013f0149a791e7b9bad0eec102
https://store.epicgames.com/tr/p/grand-theft-auto-v?epic_affiliate=enucuzoyun&epic_gameId=0584d2013f0149a791e7b9bad0eec102
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 2 Ağustos 2023 #8 https://www.gamesatis.com/epic-games-hesap-satisi/gta5-hesabi-temiz-98617 Bu tarz hesaplara bakabilirsiniz fakat paylasimli mi diye dikkatli olun.
https://www.gamesatis.com/epic-games-hesap-satisi/gta5-hesabi-temiz-98617 Bu tarz hesaplara bakabilirsiniz fakat paylasimli mi diye dikkatli olun.
TheKingTR Kilopat Katılım 22 Eylül 2017 Mesajlar 217 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #9 Steam indirim yapsa bile çok düşmez zamanınde epic bedava dağıttı herkese artık oyun almak lüx işi oldu 1000 liralar 2000 liralar ucuza bişe arama
Steam indirim yapsa bile çok düşmez zamanınde epic bedava dağıttı herkese artık oyun almak lüx işi oldu 1000 liralar 2000 liralar ucuza bişe arama
barisklz Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #10 BirForumcuKişi dedi: 2. el GTA 5 hesabı satan yerler var oradan alabilirsin. Ama ne kadar güvenilir tartışılır. Bir de Epic Games'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de görsel roman festivali olacakmış o zaman indirime girer mi?
BirForumcuKişi dedi: 2. el GTA 5 hesabı satan yerler var oradan alabilirsin. Ama ne kadar güvenilir tartışılır. Bir de Epic Games'e bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Steam'de görsel roman festivali olacakmış o zaman indirime girer mi?