Yagiz3461 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 439 Çözümler 1 11 Haziran 2022 #1 Net type kısmında moderate yazıyor. Dolayısıyla girdiğim tüm sunucular bomboş oluyor sadece birkaç kişi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2022
Net type kısmında moderate yazıyor. Dolayısıyla girdiğim tüm sunucular bomboş oluyor sadece birkaç kişi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Pazar 20:58 #2 Yagiz3461 dedi: Net type kısmında moderate yazıyor. Dolayısıyla girdiğim tüm sunucular bomboş oluyor sadece birkaç kişi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi port yönlendirme statik port tetikleme yaptım ona rağmen moderate.
Yagiz3461 dedi: Net type kısmında moderate yazıyor. Dolayısıyla girdiğim tüm sunucular bomboş oluyor sadece birkaç kişi oluyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Çözebildinizmi port yönlendirme statik port tetikleme yaptım ona rağmen moderate.
Yagiz3461 Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 439 Çözümler 1 Pazartesi 14:19 #3 Elevona dedi: Çözebildinizmi port yönlendirme statik port tetikleme yaptım ona rağmen moderate. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bıraktım
Elevona dedi: Çözebildinizmi port yönlendirme statik port tetikleme yaptım ona rağmen moderate. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bıraktım