ÇılgınPanda Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Merhaba. Ben GTA 5'e natural vision Evolved Graphics modu yükledim fakat oyuna girdiğim zaman oyundan atıyor. Yardım edin. Grafikler çok iyi oldu kasmadan oynatıyor fakat oyundan atıyor.
Merhaba. Ben GTA 5'e natural vision Evolved Graphics modu yükledim fakat oyuna girdiğim zaman oyundan atıyor. Yardım edin. Grafikler çok iyi oldu kasmadan oynatıyor fakat oyundan atıyor.
KS KS ÇılgınPanda Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #11 merta0567 dedi: Normal oyun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum. Artı 0 Eksi
merta0567 dedi: Normal oyun düzeldi mi? Genişletmek için tıkla... Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #12 ÇılgınPanda dedi: Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... LSPDFR hakkında bilgim yok fakat doğru hatırlıyorsam nve dosyalarında onun için bir eklenti olacaktı. Artı 0 Eksi
ÇılgınPanda dedi: Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... LSPDFR hakkında bilgim yok fakat doğru hatırlıyorsam nve dosyalarında onun için bir eklenti olacaktı.
Ousia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.349 Çözümler 11 31 Aralık 2023 #13 ÇılgınPanda dedi: Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz aynı modu kurdum fakat oyuna girdikten sonra çöküyor. Gameconfig ayarını da yaptım. Artı 0 Eksi
ÇılgınPanda dedi: Evet düzeldi fakat lspd kullanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelttiniz aynı modu kurdum fakat oyuna girdikten sonra çöküyor. Gameconfig ayarını da yaptım.
graphic Kilopat Katılım 3 Mayıs 2019 Mesajlar 312 Çözümler 2 18 Kasım 2024 #14 Ousia dedi: Nasıl düzelttiniz aynı modu kurdum fakat oyuna girdikten sonra çöküyor. Gameconfig ayarını da yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözebildiniz mi ? Artı 0 Eksi
Ousia dedi: Nasıl düzelttiniz aynı modu kurdum fakat oyuna girdikten sonra çöküyor. Gameconfig ayarını da yaptım. Genişletmek için tıkla... Bu sorunu çözebildiniz mi ?