Sento Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #1 Merhaba, halihazırda oyunumda natural vision Remastered modu var daha iyisini kurmak istiyorum ama modları komple silip tekrar kurmak istemediğimden bu grafik modunun üstüne GTA V remake modu kurmak istiyorum sizce kurulması mantıklı mıdır?
Merhaba, halihazırda oyunumda natural vision Remastered modu var daha iyisini kurmak istiyorum ama modları komple silip tekrar kurmak istemediğimden bu grafik modunun üstüne GTA V remake modu kurmak istiyorum sizce kurulması mantıklı mıdır?
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.294 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #2 Kendim kullanıyorum sorun olmuyor. Tek sıktı 16 GB RAM'im bazen yetmıyor. RAM'den kaynaklı oyun çökebiliyir.
Kendim kullanıyorum sorun olmuyor. Tek sıktı 16 GB RAM'im bazen yetmıyor. RAM'den kaynaklı oyun çökebiliyir.
Sento Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #3 Mamistv1 dedi: Kendim kullanıyorum sorun olmuyor. Tek sıktı 16 GB RAM'im bazen yetmıyor. RAM'den kaynaklı oyun çökebiliyir. Genişletmek için tıkla... İçinde uninstallerde varmış yükleyip bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa silerim.
Mamistv1 dedi: Kendim kullanıyorum sorun olmuyor. Tek sıktı 16 GB RAM'im bazen yetmıyor. RAM'den kaynaklı oyun çökebiliyir. Genişletmek için tıkla... İçinde uninstallerde varmış yükleyip bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa silerim.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.294 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Sento dedi: İçinde uninstallerde varmış yükleyip bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa silerim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sorun olmaz.
Sento dedi: İçinde uninstallerde varmış yükleyip bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa silerim. Genişletmek için tıkla... Tabii ki sorun olmaz.
Sento Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #5 Mamistv1 dedi: Tabii ki sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi kuruyorumda mod kan ragdoll fiziği vb şeyleri de değiştiriyor mu çünkü önceden onların da modunu kurmuştum.
Mamistv1 dedi: Tabii ki sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Şimdi kuruyorumda mod kan ragdoll fiziği vb şeyleri de değiştiriyor mu çünkü önceden onların da modunu kurmuştum.
Mamistv1 Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 2.294 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Kaliforniya, Santa Barbara Daha fazla Sistem Özellikleri TLOU P1 hayranı ve Ellie Williams aşığı. Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #6 Sento dedi: Şimdi kuruyorumda mod kan ragdoll fiziği vb şeyleri de değiştiriyor mu çünkü önceden onların da modunu kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmez.
Sento dedi: Şimdi kuruyorumda mod kan ragdoll fiziği vb şeyleri de değiştiriyor mu çünkü önceden onların da modunu kurmuştum. Genişletmek için tıkla... Hayır değişmez.
Sento Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 105 Çözümler 1 7 Aralık 2024 #7 Mamistv1 dedi: Hayır değişmez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim.