GTA 5 ne kadar indirime girer?

Epic Games'de şu an 84.5 TL. 60 TL indirim kuponu ile birlikte 24.5 TL'ye düşüyor. Şahsen ben başkasının hesabını 10 TL'ye almaktansa 15 TL daha verip oyunu kendi hesabıma alırdım.

Güvenebilir miyim, bilmiyorum. Yani kim 10 TL'ye GTA 5 satar?

Güvenebilir miyim, bilmiyorum. Yani kim 10 TL'ye GTA 5 satar?

Ben ücretsiz almıştım, o hesabı size verebilirim diyorum. Ben ücretli almadım yani.

Satabilir fakat bende güvenemem.

Haklısınız dediğim gibi bende hiç satmadım mail kullanıcı adı vs. durumlarını da bilmiyorum. Elimde 7-8 hesap var. Öyle bekletiyordum, gerekebilir diye. Arkadaş isterse cüzdan kodu karşılığında verebilirim kullanılmadı hesap.

Epic Games'de 84 TL. 60 TL de kupon var oldu 24 TL. Kendim bu sayede aldım sende 24 TL'ye GTA 5 alabilirsin.

Başka birinin hesabından kendi PC'm üzerinden girip. GTA 5'i indirirsem sorun olur mu acaba?

Steam'de 84.50 TL'ye kadar düşüyor. Epic Games'de ise 60 TL kuponla 25TL'ye kadar düşüyordu ve eskiden ücretsiz verilmişti. Daha ucuza isterseniz bedava alan kişilerin hesaplarını ucuza alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…