GTA 5 nereden alınabilir?

ahmet147369

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba GTA 5 almak istiyorum Steam'den mı almalıyım yoksa Epic Games'ten mi?
Steam 551,25 TL.
Epic Games 275,62 TL.
%25'lik indirim kuponuyla 206,71 TL'ye geliyor bir de Nays hesabıyla alırsak oradan da % 20 indirim varmış o şekilde 160 170 TL civarına geliyor oyun sizce hangi yerden almalıyım? Teşekkürler.

Sizin olay 10 TL değil işte. Evet epic bu konularda çok başarılı değil ama arada bu kadar büyük fark varken ben olsam epicden alırsın problem olacağını da sanmıyorum. Ben şahsen steamden aldım 80 TL gibi bir fiyattı sanırım. Hesabınızı rockstara bağlıyorsunuz zaten ne olabilir ki?

Ne kadar forum gezdiysem Epic'ten almayın 10 TL fazla olsun Steam olsun diyorlardı şu an Epic'teki indirim 15 Hazirana kadar indirim kuponu ise bu ayın sonuna kadar geçerli Steam yaz indirimlerinde (29 Haziran - 13 Temmuz) 250 civarlarına düşer mi acaba?

Büyük çoğunluğu Steam fanboyluğu yapıyor. Steam'den daha iyi demiyorum ama çok kötü alınmazda demiyorum. Steam koleksiyonu yapmıyorsan gerek yok hocam gidip 50- 100 fazla vermeye. Bende kullanıyorum hatta dün God of War, Witcher ve Cyberpunk aldım. Malum ülkenin durumu belli olmadığından fiyatlar nasıl gider bir şey diyemiyorum ama sabit kalırsa muhtemelen 250 civarına düşer.

Ne kadar forum gezdiysem Epic'ten almayın 10 TL fazla olsun Steam olsun diyorlardı şu an Epic'teki indirim 15 Hazirana kadar indirim kuponu ise bu ayın sonuna kadar geçerli Steam yaz indirimlerinde (29 Haziran - 13 Temmuz) 250 civarlarına düşer mi acaba?

Hocam 10 TL olsa bende Steam'den alırdım;)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı