GTA 5 Nereden Alınabilir?

Evet arkadaşlar bayram bitti, paracıklar geldi. Bayramdan bana 190TL elime geçti ve hala duruyor. Bu parayla GTA 5 almayı düşünüyorum. Steam'de GTA 5 180TL ve paramın neredeyse hepsini harcamak istemiyorum. Yakın zamanlarda GTA 5 Steam'de indirime girer mi? Veya bana ucuz ve güvenilir Steam üzerinden aktifleştirebileceğim bir site söyler misiniz?
Bynogame'i kullandım ve güvenilir fakat oyun bana hediye olarak geliyormuş. Yani kütüphanemde hediye olarak mı gözükecek oyun?

NOT: İninal Kart ile ödeme yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steamdan al en yakın indirim bahar indirimi onada var daha keşke daha önce alsaydın hazır 120 tl ye 8 milyon tl ile birlikte alabiliyoken .
Üzüldüm ama o zaman o kadar param yoktu. Bahar indirimleri ne zaman olur?

G2A bu siteden alabilirsin.
Ne kadar güvenilir ve bana "GTA 5 Steam Kodu" veriyorlar değil mi? Bir de alırken Türk satıcıdan mı alacağım? G2A'yı daha önceden kullanmadım nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum.

Bynogame de 129 tl ininalden alcaksan orası baya bir komisyon kesiyor ama 3d işlem yaparsan olmuyor bynogameden 3d ile yapabilirsin ininalle

3D ile nasıl yaparım? Ve komisyon kaç TL olur?

Üzüldüm ama o zaman o kadar param yoktu. Bahar indirimleri ne zaman olur?

Ne kadar güvenilir ve bana "GTA 5 Steam Kodu" veriyorlar değil mi? Bir de alırken Türk satıcıdan mı alacağım? G2A'yı daha önceden kullanmadım nasıl kullanacağımı pek bilmiyorum.

3D ile nasıl yaparım? Ve komisyon kaç TL olur?
Bynogame Destek Hattı 7/24 Açıktır oraya sorabilirsiniz . bynogame gta v alınca size hediye kodu linki veriyor oradan steama giriş yaparsanız hesabınıza eklenmiş olur .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı