GTA 5 Nereden Alınır ?

omeryurt1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın, hemen konuya giriyim. GTA 5 almak istiyorum ama nereden alıcağım konusunda kararsızım şöyle ki, Gta 5 Steam'de 170tl gibi bi fiyatı var ama G2A.com sitesinde Rockstar Cd-Key i 120 tl civarı. Sizce nerden almalıyım ?

G2a.com, Playstore, AralGame(Çok yavaş gönderiyor diyorlar ama bilmiyorum), Teknosa ve Steam gibi yerlerden alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun. (y)

:sentinel:

g2a.com'a güvenebilirsiniz. Ben hep oradan satın alıyorum hiç sorun yaşamadım. Banka kartı bile kabul ediyorlar. Hayırlı olsun.

CD key satan yerlerden alma, geçen bu forumda arkadaşın birinin oyunu kütüphaneden kalkmış bir süre sonra, şanslı ki para iadesi yapmışlar, her yer her zaman yapmaz bunu. Steam fiyatının yüksek olmasının sebebi kazıkçı yerel perakendeci, yani kutulu oyun satıcıları, Rockstar istek üzerine o fiyata çekmek zorunda kalıyor. Yerel piyasadan kutulu alırsan sen de bu 180 TL saçmalığına destek vermiş olursun.
Bence steam indirimi olmasını bekle, 120 TL'ye falan düşer %33 indirimle. Zaten online hileci doluymuş, çok fazla heves etme bir an önce oynayayım diye. :D Bana kalsa 5 TL olmadan almam.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı