K kt2ft Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 GTA 5 alacağım fakat kararsızım. İnternetten Steam key mi alayım yoksa Steam'den mi satın alayım?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #2 Nereden ucuz bulursan oradan al derim. Bir şey değişmeyecek çünkü.
GOATKEEPER Centipat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 819 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #3 kt2ft dedi: GTA 5 alacağım fakat kararsızım. İnternetten Steam key mi alayım yoksa Steam'den mi satın alayım? Genişletmek için tıkla... Bence Steam'den al benim kuzenim Trendyol'dan Steam key almıştı Steam'de kazık yediğimizi anlamamız uzun sürmedi.
kt2ft dedi: GTA 5 alacağım fakat kararsızım. İnternetten Steam key mi alayım yoksa Steam'den mi satın alayım? Genişletmek için tıkla... Bence Steam'den al benim kuzenim Trendyol'dan Steam key almıştı Steam'de kazık yediğimizi anlamamız uzun sürmedi.
N N1BER Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 145 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 Hocam bu site işinize yarayacaktır tüm oyunların sadece resmi ve yetkili satıcılarının olduğu fiyatliste sitesi.
Hocam bu site işinize yarayacaktır tüm oyunların sadece resmi ve yetkili satıcılarının olduğu fiyatliste sitesi.
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 GOATKEEPER dedi: Bence Steam'den al benim kuzenim Trendyol'dan Steam key almıştı Steam'de kazık yediğimizi anlamamız uzun sürmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam random key aldıysanız normal. kt2ft dedi: GTA 5 alacağım fakat kararsızım. İnternetten Steam key mi alayım yoksa Steam'den mi satın alayım? Genişletmek için tıkla... Steam key alabilirsin ama tavsiyem siparişi alışından kodu girene kadar videoya kayıt al. Eğer item satış gibi aracı olan firmaların sitesinden alıyorsan bu ileride işine yarar.
GOATKEEPER dedi: Bence Steam'den al benim kuzenim Trendyol'dan Steam key almıştı Steam'de kazık yediğimizi anlamamız uzun sürmedi. Genişletmek için tıkla... Hocam random key aldıysanız normal. kt2ft dedi: GTA 5 alacağım fakat kararsızım. İnternetten Steam key mi alayım yoksa Steam'den mi satın alayım? Genişletmek için tıkla... Steam key alabilirsin ama tavsiyem siparişi alışından kodu girene kadar videoya kayıt al. Eğer item satış gibi aracı olan firmaların sitesinden alıyorsan bu ileride işine yarar.