isimlzmdeil Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2024 #1 GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2024
GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden?
7 737342 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 341 21 Temmuz 2024 #2 SOrunun cevabını kendin vermişsin zaten Eğer 125 lira çöpe atmak istiyosan steamden al. Ama epic games daha ucuz. Ben epicten aldım
SOrunun cevabını kendin vermişsin zaten Eğer 125 lira çöpe atmak istiyosan steamden al. Ama epic games daha ucuz. Ben epicten aldım
isimlzmdeil Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2024 #3 737342 dedi: SOrunun cevabını kendin vermişsin zaten Eğer 125 lira çöpe atmak istiyosan steamden al. Ama epic games daha ucuz. Ben epicten aldım Genişletmek için tıkla... Epicte mod kuruluyor mu ?
737342 dedi: SOrunun cevabını kendin vermişsin zaten Eğer 125 lira çöpe atmak istiyosan steamden al. Ama epic games daha ucuz. Ben epicten aldım Genişletmek için tıkla... Epicte mod kuruluyor mu ?
C Cgnbambamco Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 210 21 Temmuz 2024 #4 isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin.
isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin.
nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.250 Çözümler 6 21 Temmuz 2024 #5 isimlzmdeil dedi: Epicte mod kuruluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Nereden alirsan al Rockstar Launcher uzerinden giris yapiyorsun diye biliyorum.
isimlzmdeil dedi: Epicte mod kuruluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Nereden alirsan al Rockstar Launcher uzerinden giris yapiyorsun diye biliyorum.
7 737342 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 341 21 Temmuz 2024 #6 isimlzmdeil dedi: Epicte mod kuruluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Mod oyun dosyası içine kuruluyor zaten. Ben sadece Menyoo kurmuştum çalışıyor.
isimlzmdeil dedi: Epicte mod kuruluyor mu ? Genişletmek için tıkla... Mod oyun dosyası içine kuruluyor zaten. Ben sadece Menyoo kurmuştum çalışıyor.
MustafaVercetti95 Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 941 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #7 isimlzmdeil dedi: Epic'te mod kuruluyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam ile aynı işlevi görüyor bir fark etmiyor tek fark fiyat yani mod kurulur.
isimlzmdeil dedi: Epic'te mod kuruluyor mu? Genişletmek için tıkla... Steam ile aynı işlevi görüyor bir fark etmiyor tek fark fiyat yani mod kurulur.
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 901 Makaleler 1 Çözümler 27 21 Temmuz 2024 #8 Cgnbambamco dedi: Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tür riskler almasını önermem arkadaşın, Epic üzerinden alması daha yararlı olacaktır.
Cgnbambamco dedi: Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu tür riskler almasını önermem arkadaşın, Epic üzerinden alması daha yararlı olacaktır.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.526 Makaleler 2 Çözümler 339 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2024 #9 Cgnbambamco dedi: Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlarla uğraşmak yerine korsan indirsin daha iyi. isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Epic games. Fiyatı daha uygun, Steam sürümüyle farkı yok.
Cgnbambamco dedi: Hocam İtemsatış gibi sitelerde maili değişen GTA içeren hesaplar satın alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onlarla uğraşmak yerine korsan indirsin daha iyi. isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Epic games. Fiyatı daha uygun, Steam sürümüyle farkı yok.
Y Yunus creqtive efe Decapat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 984 Çözümler 2 Yer Bursa 21 Temmuz 2024 #10 isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Epic Games.
isimlzmdeil dedi: GTA 5 alacağım fakat nereden almalıyım Epic Games'te 375₺, Steam'de 500₺ gibi bir fiyata denk geliyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden? Genişletmek için tıkla... Epic Games.