Gta 5 nereden satın alınmalı?

Epic Games'ten almanız sizin için çok daha iyi olacaktır. Sırf Steam özellikleri için +400TL ödemek mantıklı değil.

Ayrıca Steam crack oyuna ban atıyor muymuş yahu?

Rust crack indirdim YouTube'dan bir videodan Steam hesabı bağlıyoruz falan anlamadım adamın dediklerini yaptım 2 3 gün oynuyordum sabah oynarken bir anda Steam gittim hesabınız ban yedi falan dedi hiç de araştırmadım direkt hesap açtım.

Ban yeme sebebini tam anlamadım ama VAC ban yediysen yine de GTA 5'e girebilirsin.

Rust crack indirdim YouTube'dan bir videodan Steam hesabı bağlıyoruz falan anlamadım adamın dediklerini yaptım 2 3 gün oynuyordum sabah oynarken bir anda Steam gittim hesabınız ban yedi falan dedi hiç de araştırmadım direkt hesap açtım

Nasıl ban yedin? Detaylı yazabilir misin?

Rust crack indirdim YouTube'dan bir videodan Steam hesabı bağlıyoruz falan anlamadım adamın dediklerini yaptım 2 3 gün oynuyordum sabah oynarken bir anda Steam gittim hesabınız ban yedi falan dedi hiç de araştırmadım direkt hesap açtım

Rust crack indirdim YouTube'dan bir videodan Steam hesabı bağlıyoruz falan anlamadım adamın dediklerini yaptım 2 3 gün oynuyordum sabah oynarken bir anda Steam gittim hesabınız ban yedi falan dedi hiç de araştırmadım direkt hesap açtım.

Ondan kaynaklı değildir, ayrıca korsan oyuna Steam hesabı bağlayamazsın.

Evet yakın zamanda Steam hesabım ban yedi Rust kaçak oynuyordum o yüzden içinde GTA 5 de vardı yeni hesap açıp GTA 5 alayım dedim zam gelmiş daha yeni haberim oldu 500 TL civarında indirimde kaça girer? Şu an Epic Games'de 84 TL Premium Edition. Sizce nereden alayım?
Kesinlikle epicten alın ben steamden almıştım ucuzken diğer arkadaşlarım epicten aldı tamamen aynı hiçbir farkı yok

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı