malvusan Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #1 GTA 5 30 gün ban yedim banım açıldı ama sonrasnda böyle bir sorun ile karşılaştım. Düzelmiyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2022
GTA 5 30 gün ban yedim banım açıldı ama sonrasnda böyle bir sorun ile karşılaştım. Düzelmiyor ne yapmam lazım?
S siridyum Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2022 #2 Büyük ihtimalle dosyalarda eksiklik var dosya doğrulama yaparsanız eksik dosyaları tekrar indirir. Artı 0 Eksi
KS KS malvusan Decapat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #3 siridyum dedi: Büyük ihtimalle dosyalarda eksiklik var dosya doğrulama yaparsanız eksik dosyaları tekrar indirir. Genişletmek için tıkla... Yaptım sağ ol teşekkürler. Artı 0 Eksi
siridyum dedi: Büyük ihtimalle dosyalarda eksiklik var dosya doğrulama yaparsanız eksik dosyaları tekrar indirir. Genişletmek için tıkla... Yaptım sağ ol teşekkürler.
S siridyum Decapat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2022 #4 malvusan dedi: Yaptım sağ ol teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü ise çözümüde yazıp konuyu çözüldü olarak kapatın ki başkaları da çözüm aramasın. Artı 0 Eksi
malvusan dedi: Yaptım sağ ol teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü ise çözümüde yazıp konuyu çözüldü olarak kapatın ki başkaları da çözüm aramasın.