Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.042 Çözümler 32 23 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2025
Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de?
MoonChains Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #2 Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ben sordum bu konuyu RX 570 sahibiyim sadece belirli özellikleri kullanamayacağız gibi görünüyor. Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir.
Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ben sordum bu konuyu RX 570 sahibiyim sadece belirli özellikleri kullanamayacağız gibi görünüyor. Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Schwagos dedi: Arkadaşlar GTA 5'e gelecek yeni grafik güncellemesi AMD ekran kartlarında çalışacak mı? Yani grafikler güzelleşecek mi AMD'de? Genişletmek için tıkla... Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.042 Çözümler 32 23 Şubat 2025 #3 MoonChains dedi: Ben sordum bu konuyu RX 570 sahibiyim sadece belirli özellikleri kullanamayacağız gibi görünüyor. Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Genişletmek için tıkla... 7700XT kullanıyorum hocam umarım destekler.
MoonChains dedi: Ben sordum bu konuyu RX 570 sahibiyim sadece belirli özellikleri kullanamayacağız gibi görünüyor. Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Ama sende daha üst modelleri varsa tabii ki destekleyecektir. Genişletmek için tıkla... 7700XT kullanıyorum hocam umarım destekler.
MoonChains Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2025 #4 Schwagos dedi: 7700XT kullanıyorum hocam umarım destekler. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartı istenen özelliklerin üstünde ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yine de güncelleme gelince göreceğiz.
Schwagos dedi: 7700XT kullanıyorum hocam umarım destekler. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartı istenen özelliklerin üstünde ben sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Yine de güncelleme gelince göreceğiz.
SadaceKyroth Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 533 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı ve Tasarımcı 24 Şubat 2025 #5 Oyunun direk sistem gereksinimleri artı hocam tüm ekran kartlarına geliyor bu destek ama RT konusunda ekran kartının RT desteği varsa açar oynarsın.
Oyunun direk sistem gereksinimleri artı hocam tüm ekran kartlarına geliyor bu destek ama RT konusunda ekran kartının RT desteği varsa açar oynarsın.