GTA 5 "not eligible for migration" hatası

GBxOwen

Picopat
Daha fazla  
GTA Enhanced'i oynamak istediğimde ve legacydeki karakterimi aktarmaya çalıştığımda "the GTA Online profile associated with this Rockstar Games account is not eligible for migration at this time" diye bir hata alıyorum.

Eski sürümde hile yaptıysan bundan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsin bende de aynı sorun var.

Hileden kaynaklı değil bence. Arkadaşım eski sürümde hile yaptığı için 30 gün ban yemişti yani sicili var hesabının. Banı açıldığı zaman tekrar yapmıştı ve aktarımını sorunsuz yaptı.

GTA Enhanced'i oynamak istediğimde ve legacydeki karakterimi aktarmaya çalıştığımda "the GTA Online profile associated with this Rockstar Games account is not eligible for migration at this time" diye bir hata alıyorum.

Bende de aynı hata var kısa sürede düzeltirler umarım.

Eski sürümde hile yaptıysan bundan dolayı bu hatayı alıyor olabilirsin bende de aynı sorun var.

Bilmiyorum bende birkaç siteyi araştırdım ve bazıları hileden kaynaklı bazıları Rockstar Games'in sorunu olduğunu söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…