GTA 5 "not signed in" hatası

despecs

Decapat
Daha fazla  
Oyunu 3-4 gün önce Steam üzerinden aldım. Kurdum ve 2-3 saat hikaye modunu oynadım sonra tekrar oyunu açtığımda "not signed in" diye bir hata aldım. Oyun dosyalarının bütününü doğrula dedim bir şey değişmedi sonra sildim tekrar kurdum yine aynı hatayı aldım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Grand Theft Auto V 25.06.2018 11_41_20.png

Aynı sorun bende de var buna bir çözüm bulunsun yok mu çözümü allah aşkına
dostum açıldığında bu ekran geliyor Home veya esc tuşuna basınca yukarıdaki not signed in hatası alıyorum. Eki Görüntüle 309656
Sorunun çözümünü bulduysan benimle paylaşabilir misin kardeşim rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenlik duvarı ile çözemeyen Windows 10 kullanıcıları, windows ayarlarına girin, güncelleştirme ve güvenlik bölümüne girin, windows güvenliği sekmesine girin, virüs ve tehdit koruması ayarlarına girin, altta dışlamalar bölümü göreceksiniz, dışarıda bırakılanları ekle veya kaldır a tıklayın, üstten bir dışlama ekle butonuna basarak klasöre tıklayın, oyunun kurulu oldugu klasörleri ve oyun ile alakalı klasörleri seçin, oyuna sorunsuz giriş yapabilirsiniz, antivirüsü ve güvenlik duvarını kapatmak yerine, hem bilgisayarınızı güvende tutun hemde oyuna rahat bir şekilde girin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı