Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 9 Aralık 2021 #1 Merhaba, polis modunu yükledim orda npcler saldırıyordu. Şimdi modu falan sildim sildiğime eminim. Arabalı lar geliyor bana sıkıyorlar neden? Dosya Ekleri 1639058752120.png 2 MB · Görüntüleme: 177
Merhaba, polis modunu yükledim orda npcler saldırıyordu. Şimdi modu falan sildim sildiğime eminim. Arabalı lar geliyor bana sıkıyorlar neden?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.960 Çözümler 246 9 Aralık 2021 #2 Real Defender dedi: Merhaba, polis modunu yükledim orada NPC'ler saldırıyordu. Şimdi modu falan sildim sildiğime eminim. Arabalılar geliyor bana sıkıyorlar neden? Genişletmek için tıkla... Modun kalıntıları kalmış olabilir. Artı 0 Eksi
Real Defender dedi: Merhaba, polis modunu yükledim orada NPC'ler saldırıyordu. Şimdi modu falan sildim sildiğime eminim. Arabalılar geliyor bana sıkıyorlar neden? Genişletmek için tıkla... Modun kalıntıları kalmış olabilir.
KS KS Real Defender Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 806 Çözümler 3 Yer Konohagakure 9 Aralık 2021 #3 ReloadingData dedi: Modun kalıntıları kalmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl silicem? Artı 0 Eksi
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.202 Çözümler 49 Yer Ankara 9 Aralık 2021 #4 Mod'un değiştirdiği orijinal dosyaları yeniden yüklemek lazım ancak yedeğini ve hangi dosyalar olduğunu bulmak imkansız denebilir. Artı 0 Eksi
Mod'un değiştirdiği orijinal dosyaları yeniden yüklemek lazım ancak yedeğini ve hangi dosyalar olduğunu bulmak imkansız denebilir.