GTA 5 Ön Siparişe Açıldı Ama...

Makaleler
287
Yer
İstanbul
GTA 5 ön siparişe açıldı ama bir kötü haberle: ülkemizden henüz ön sipariş verilemiyor!

Ön sipariş sayfası burada:

Grand Theft Auto V

Fakat maalesef oyunu ülkemizden almak şu anda mümkün değil.

"This version of Grand Theft Auto V is not available in your current location. Please check back later." hatası alıyoruz. Kısaca bugün git, yarın gel diyor bize R*.

Artık Steam'e gelmesini bekleyeceğiz o zaman

Açıkçası Steam'e gelmeden almayı da düşünmüyordum. Playstore'dan GTA IV aldım, Steam'daki kadar güvenemiyorum hala. Ben Playstore'da da key veriliyor sanıyordum ancak her oyun için geçerli değilmiş. Neyse sağlık olsun. Steam'den almak en mantıklısı olacak.

Ben de aynı durumdayım. Uplay da tek bir oyun için kullanmak zorundayım. Çok sinir edici bir durum.

Recep Baltaş, aynen öyle. Sizi geleceğim gibi görüyorum. Origin'i sadece haftada bir kez Battlefield 3 için kullanıyorum. uPlay'i de sadece Assassin's Creed: Revelations'ı etkinleştirmek için açmıştım. Oyunu kurmadım bile.

Peki ya GTA V'in Steam'e gelmeme gibi bir durumu söz konusu olabilir mi?

Recep abi, GTA 5 için de toplama bilgisayar videosu yapacak mısınız?

Berkan ÖZGAN, soru bana gelmemiş ama cevaplamak isterim. Biliyoruz ki epey zamandır "GFWL sunucuları kapanacak." gibi haberleri görüyoruz. Eğer ki böyle bir şey olursa yeni şeylerin geleceğini düşünebiliriz. Ancak hala resmi bir açıklama söz konusu değil ki umarım başka bir şeyler yaparlar da GTA IV'deki gibi sorunlar yaşamayız...

Recep abi, GTA 5 için de toplama bilgisayar videosu yapacak mısınız?

Yaptık zaten

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…