Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Ekran kartı Rx580 8gb Anakart Msı h310 İşlemci İ3 9100f GTA 5 offline mod gatası alıyorum dün VPN ile girdim oynadım çıktım bugün ise oynayamıyorum.
Çözüm Agent.47 21 Ekim 2023 Reven dedi: O zaman maalesef güvenli interneti kapatma gibi bir şansımız yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada çözdüm, oyuna girip VPN açınca oldu. Sizi de uğraştırdık o kadar teşekkür ederim. Aynı hatayı alan arkadaşlar denk gelirse oyuna girin sonra açın. Bende öyle oldu. Tekrardan size de teşekkür ederim.
Reven dedi: O zaman maalesef güvenli interneti kapatma gibi bir şansımız yok. Genişletmek için tıkla... Bu arada çözdüm, oyuna girip VPN açınca oldu. Sizi de uğraştırdık o kadar teşekkür ederim. Aynı hatayı alan arkadaşlar denk gelirse oyuna girin sonra açın. Bende öyle oldu. Tekrardan size de teşekkür ederim.
Reven Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #2 Ne hatası alıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Reven dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an PC de değilim geçince SS fotosunu atarım Online Girmeye çalıştığımda Social Club offline tarzında bir şey. Artı 0 Eksi
Reven dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Şu an PC de değilim geçince SS fotosunu atarım Online Girmeye çalıştığımda Social Club offline tarzında bir şey.
Reven Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #4 Hata bu mudur? Agent.47 dedi: Şu an PC de değilim geçince SS fotoğrafını atarım Online girmeye çalıştığımda Social Club offline tarzında bir şey. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-10-21 170616.png 18,3 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
Hata bu mudur? Agent.47 dedi: Şu an PC de değilim geçince SS fotoğrafını atarım Online girmeye çalıştığımda Social Club offline tarzında bir şey. Genişletmek için tıkla...
KS KS Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #5 Reven dedi: Hata bu mudur? Genişletmek için tıkla... Evet bu Artı 0 Eksi
Reven Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #6 Agent.47 dedi: Evet bu Genişletmek için tıkla... Güvenli internet hizmetini kapatmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Agent.47 dedi: Evet bu Genişletmek için tıkla... Güvenli internet hizmetini kapatmayı deneyebilirsiniz.
KS KS Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #7 Reven dedi: Güvenli internet hizmetini kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorumda int benim üstüme değil ilginç olan dün girdim ama bugün neden giremedim onu anlayamadım. Bide bu var Bide bu var Dosya Ekleri IMG_20231021_171451.jpg 90,9 KB · Görüntüleme: 27 Artı 0 Eksi
Reven dedi: Güvenli internet hizmetini kapatmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorumda int benim üstüme değil ilginç olan dün girdim ama bugün neden giremedim onu anlayamadım. Bide bu var Bide bu var
Reven Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #8 Agent.47 dedi: Biliyorumda int benim üstüme değil ilginç olan dün girdim ama bugün neden giremedim onu anlayamadım. Bir de bu var. Genişletmek için tıkla... Tekrar VPN ile mi giriş yapıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Agent.47 dedi: Biliyorumda int benim üstüme değil ilginç olan dün girdim ama bugün neden giremedim onu anlayamadım. Bir de bu var. Genişletmek için tıkla... Tekrar VPN ile mi giriş yapıyorsunuz?
KS KS Agent.47 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 34 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #9 Reven dedi: Tekrar VPN ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet VPN ile deniyorum bağlanıyor 5 10 saniye sonra gene aynı. Artı 0 Eksi
Reven dedi: Tekrar VPN ile mi giriş yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet VPN ile deniyorum bağlanıyor 5 10 saniye sonra gene aynı.
Reven Femtopat Katılım 27 Eylül 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #10 Bir de internetiniz ev interneti değil mi herhangi bir yurt veya ortak ağ mı? Eğer ev interneti ise internet servisiniz nedir öğrenebilir miyim? Artı 0 Eksi
Bir de internetiniz ev interneti değil mi herhangi bir yurt veya ortak ağ mı? Eğer ev interneti ise internet servisiniz nedir öğrenebilir miyim?