Çözüldü GTA 5 offline mod hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Agent.47

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
Rx580 8gb
Anakart
Msı h310
İşlemci
İ3 9100f
GTA 5 offline mod gatası alıyorum dün VPN ile girdim oynadım çıktım bugün ise oynayamıyorum.

Çözüm
O zaman maalesef güvenli interneti kapatma gibi bir şansımız yok.

Bu arada çözdüm, oyuna girip VPN açınca oldu. Sizi de uğraştırdık o kadar teşekkür ederim. Aynı hatayı alan arkadaşlar denk gelirse oyuna girin sonra açın. Bende öyle oldu. Tekrardan size de teşekkür ederim.

Yine de YouTube'dan çözümleri araştırmayı deneyin eğer olmuyorsa hiçbir çözüm dediğim gibi güvenli internetten kaynaklıdır.

Bu arada çözdüm, oyuna girip VPN açınca oldu. Sizi de uğraştırdık o kadar teşekkür ederim. Aynı hatayı alan arkadaşlar denk gelirse oyuna girin sonra açın. Bende öyle oldu. Tekrardan size de teşekkür ederim.

Çözüm
GTA 5 offline mod gatası alıyorum dün VPN ile girdim oynadım çıktım bugün ise oynayamıyorum.
Hocam bendede girilmiyorda ben 5 gün önce girmiştim giriliyordu online a vpn'siz şimdi niye vpn ile giriliyor bu konu hakkında bilgin var mı

Hocam bende de girilmiyorda ben 5 gün önce girmiştim giriliyordu Online'a VPN'siz şimdi niye VPN ile giriliyor bu konu hakkında bilgin var mı?

VPN ile girme sebebi büyük olasılıkla güvenli internet açık olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…