Çözüldü GTA 5 Offline Mode Not Available Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YahyaEren123

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 5 kutulu satın aldım kurdum fakat böyle bir sorun oldu, oyuna hiç girmedim henüz direk böyle dedi. İlk girişte 3DM falan bir şeyler dedi sonra her açtığımda böyle bir kez silip yükledim hala böyle. Bütün belgelerimi sildim, ProgramFiles X86 ve ProgramFiles içindekileri de sildim ama olmuyor. Ben bu oyunu almadan hani oluyor ya 16 MB'lık, 200 MB'lık GTA 5 falan, onlardan indirip kurdum çalışmamıştı. Onun eski parçaları olabilir diye düşünüyorum. Çözüm nedir?
Not: Yeni oturumda açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan olarak mı satın aldınız? 3DM falan diyorsa öyledir sanıyorum. Ayrıca internet varken Offline modda oynayamazsınız orijinalken. Korsansa güncel sürüm olmadan ve Crack yapılmadan oynayamazsınız.
Hayır orijinal kutulu aldım fakat önceden 16 MB'lik ve 200 MB'lik GTA 5 kurmuştum onun kalıntıları var diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüm kalıntıları kaldırın. Denetim masasından da kaldırın. Mümkünse oyunu farklı bir konuma kurun. Kurulum sonrasında sizden hesap isteyecektir. RGSC hesabınızla etkinleştirme yaptınız mı? Henüz yapmadıysanız buradan RGSC hesabınıza giriş yapıp etkinleştirin. Hesabınız yoksa hesap açın. Yaptıysanız hesap istediğinde hesabınızla giriş yapın. Sonrasında varsa güncelleme yapacaktır.

aynı hata bende de vardı. gta 5 in kurulu olduğu klasörde installer diye bir dosya var. içinde de social club setup var. onu kurdum sorun düzeldi.

Merhaba benim oyunum şu an Epic Games'den yükledim ve bu sorunu alıyorum bunun çözümü var mı?

Aynen ya bende de böyle giriyorum sağ üstte signed in yazıyor parantez içinde offline mod yazıyor.

Çözdünüz mü aynı sorun var.

Maalesef birkaç kişi ile konuştum Social Club ile giriş yapmamız lazımmış fakat siteye girilmiyor çökmüş sanırım o sebepten beklemdeyiz yoğunluğu kaldıramadılar gün gün deniyicez ne zaman çalışırsa o zaman giricez ne yapalım konuştuklarım öyle dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…