GTA 5 Offline'da hile kodu yazınca ban yenir mi?

Daha fazla  
Bugün GTA V oynarken askeriyeden F16 kaçırmak için şu 5 dakikalık geçiçi ölümsüzlüğü açtım offline modda iken Online kısma girmedim, Online hesaba herhangi bir dokunuşu olur mu bu olayın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün GTA V oynarken askeriyeden F16 kaçırmak için şu 5 dakikalık geçiçi ölümsüzlüğü açtım offline modda iken Online kısma girmedim, Online hesaba herhangi bir dokunuşu olur mu bu olayın?

Olmaz korkmayın.

Hayır yemezsin kesinlikle offline mod.

Hilelerin amacı zaten tek oyunculuda kullanmak Online'da istesenizde kullanamazsınız.

Online modda Cheat Engine açtım bir şey olmadı bunda hiç olmaz merak etmeyin.

Hiçbir sorun olmaz, keyifle oynayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikâye modunda hile kullanmak sorun olmaz. Yalnız kod olan hileleri(HESOYAM gibi) kullanacaksanız hile kodunu girdiğiniz anda o kayıt dosyasında başarım kazanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…