GTA 5 onboard ekran kartı VRAM'inin hepsini kullanıyor

• Konuyu başlatan K4R4
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 624
İşletim sistemi
Windows 10

K4R4

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese. Ben Intel HD 5500 2 GB VRAM'i olan ekran kartı kullanıyorum. Regeditden ayrılmış video belleğini yükselttim. Gayet rahat oynuyordum kasma falan olmadan. Ayrılmış video belliğini görüyordu. Format attım, yine regeditden yükselttim. Windows 10 da Windows 7 de denedim ama şimdi paylaşılan sistem belleğini görüyor. Bu oyunda kasmalara neden oluyor. Oyun orijinal bu durum olmadan Online da rahat oynuyordum. Şimdi olmuyor, lütfen yardım eder misiniz?

Merhabalar herkese. Ben Intel HD 5500 2 GB VRAM'i olan ekran kartı kullanıyorum. Regeditden ayrılmış video belleğini yükselttim. Gayet rahat oynuyordum kasma falan olmadan. Ayrılmış video belliğini görüyordu. Format attım, yine regeditden yükselttim. Windows 10 da Windows 7 de denedim ama şimdi paylaşılan sistem belleğini görüyor. Bu oyunda kasmalara neden oluyor. Oyun orijinal bu durum olmadan Online da rahat oynuyordum. Şimdi olmuyor, lütfen yardım eder misiniz?

Ekran kartının herhangi bir VRAM'ı yok ki zaten. RAM'dan alıyor ve bu da paylaşımlı olur.

Ayrılmış video belleğini görüyordu. Şimdi paylaşılan video belleğini görüyor ama. Yardım edebilir misin?

Nasıl yani? İkisi de RAM'dan alındığı için aralarında bir fark oluşmaz ki.

Toplam kullanılabilir grafik belleği: 2520.
Ayrılmış video bellegi: 512.
Sistem video bellegi: 0
Paylaşılan sistem bellegi: 2008.

Olarak görünüyor orada ama oyun içinde paylaşılan sistem bellegini görüyor. Eskiden kasma olmadan oynadıgım da ayrılmış video bellegini görüyordu.

DxDiag menüsünde görünmüyor mu? Sorunu yanlış anlamış olabilirim.
Yardım edebilecek kimse yok mu?

Son düzenleme:
Toplam kullanılabilir grafik belleği: 2520.
Ayrılmış video bellegi: 512.
Sistem video bellegi: 0
Paylaşılan sistem bellegi: 2008.

Olarak görünüyor orada ama oyun içinde paylaşılan sistem bellegini görüyor. Eskiden kasma olmadan oynadıgım da ayrılmış video bellegini görüyordu.

Yardım edebilecek kimse yok mu?

Bunun belleklerle alakası olduğunu sanmam. Sonuçta hızları aynı.
Eksik veya yanlış driver kaynaklı olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı