LÜTFİ KARDAŞ Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 GTA 5 Online'de aldığım uçak hala gelmedi. Hangarım var parayı ödedim ama hala gelmedi yaklaşık 30 dk oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
GTA 5 Online'de aldığım uçak hala gelmedi. Hangarım var parayı ödedim ama hala gelmedi yaklaşık 30 dk oldu.
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #2 Hangi uçağı aldınız? Artı 0 Eksi
beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #3 Bazı uçaklar pegasusa gidiyor. Pegasusdan çağırıp hangara koyarsanız hangardan mechanic ile çağırabilirsin. LÜTFİ KARDAŞ dedi: GTA 5 Online'de aldığım uçak hala gelmedi. Hangarım var parayı ödedim ama hala gelmedi yaklaşık 30 dk oldu. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada hangarın görevini yapmanız lazım eğer hangarı yeni aldıysanız. Artı 0 Eksi
Bazı uçaklar pegasusa gidiyor. Pegasusdan çağırıp hangara koyarsanız hangardan mechanic ile çağırabilirsin. LÜTFİ KARDAŞ dedi: GTA 5 Online'de aldığım uçak hala gelmedi. Hangarım var parayı ödedim ama hala gelmedi yaklaşık 30 dk oldu. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada hangarın görevini yapmanız lazım eğer hangarı yeni aldıysanız.
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #4 Bazı uçaklar hangara gelir bazı uçaklar ise Pegasus uçaklarıdır. Mesela Hydra aldıysanız onu hangarda göremezsiniz. Pegasus'u arayarak çağırabilirsiniz ve en yakın su kanalı, helikopter pisti, havaalanı vs. yere gelir. Artı 0 Eksi
Bazı uçaklar hangara gelir bazı uçaklar ise Pegasus uçaklarıdır. Mesela Hydra aldıysanız onu hangarda göremezsiniz. Pegasus'u arayarak çağırabilirsiniz ve en yakın su kanalı, helikopter pisti, havaalanı vs. yere gelir.
KS KS LÜTFİ KARDAŞ Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #5 beaher0n dedi: Bazı uçaklar pegasusa gidiyor. Pegasusdan çağırıp hangara koyarsanız hangardan Mechanic ile çağırabilirsin. Ha bu arada hangarın görevini yapmanız lazım eğer hangarı yeni aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi. Artı 0 Eksi
beaher0n dedi: Bazı uçaklar pegasusa gidiyor. Pegasusdan çağırıp hangara koyarsanız hangardan Mechanic ile çağırabilirsin. Ha bu arada hangarın görevini yapmanız lazım eğer hangarı yeni aldıysanız. Genişletmek için tıkla... Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi.
Sailaner Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.572 Çözümler 7 8 Haziran 2021 #6 LÜTFİ KARDAŞ dedi: Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi. Genişletmek için tıkla... Hangara girdiniz mi daha önce? Hangara girmediyseniz girdiğiniz zaman bir sinematik gösterecek ve ardından göreve başlatacaktır. Artı 0 Eksi
LÜTFİ KARDAŞ dedi: Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi. Genişletmek için tıkla... Hangara girdiniz mi daha önce? Hangara girmediyseniz girdiğiniz zaman bir sinematik gösterecek ve ardından göreve başlatacaktır.
beaher0n Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #7 LÜTFİ KARDAŞ dedi: Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi. Genişletmek için tıkla... Hangara girdiğin zaman sinematiğe giriyor, sonrasında kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
LÜTFİ KARDAŞ dedi: Hangarın görevini nasıl yaparım yani hangarın görevi hangisi. Genişletmek için tıkla... Hangara girdiğin zaman sinematiğe giriyor, sonrasında kullanabilirsin.
KS KS LÜTFİ KARDAŞ Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #8 Sailaner dedi: Hangara girdiniz mi daha önce? Hangara girmediyseniz girdiğiniz zaman bir sinematik gösterecek ve ardından göreve başlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat görev yoktu. Garaja nasıl giriyorsam aynen öyle. Yani görev yok uçağın parasını ödedim. Artı 0 Eksi
Sailaner dedi: Hangara girdiniz mi daha önce? Hangara girmediyseniz girdiğiniz zaman bir sinematik gösterecek ve ardından göreve başlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Girdim fakat görev yoktu. Garaja nasıl giriyorsam aynen öyle. Yani görev yok uçağın parasını ödedim.
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.806 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2021 #9 Telefondan pegasusu arayıp oradan çağırın. Artı 0 Eksi
AkınTR Centipat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 789 Çözümler 10 9 Haziran 2021 #10 İnteraction menu açıp yani m tuşu ile Vehicles'e girdikten sonra aircrafts kısmından uçağını seçip çağırabilirsin. Artı 0 Eksi
İnteraction menu açıp yani m tuşu ile Vehicles'e girdikten sonra aircrafts kısmından uçağını seçip çağırabilirsin.