GTA 5 Online alınmalı mı?

Sinan Doğan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selam. Bildiğimiz gibi kış indirimleri başladı steam, playstore vb. yerlerde. Bende bu indirimden yararlanmak için GTA 5 satın almak istiyorum. Ama arkadaşlarımdan hiçbirinde GTA 5 yok sizce online da çeteleri girip ortam bulabilirmiyim yoksa boşuna paramı vermiş olurum? 2 gün oynayıp bırakmak istemiyorum. Son olarak playstore ve steam arasında 20TL gibi bir fark var ve playstore GTA Online için 1.250.000 değerinde para veriyor. Hangisini almalıyım? Yorumlar için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer alacaksanız 1 Ocak tarihine kadar buradan almaya çalışın. https://voidu.com/game/grand-theft-auto-v Şüphesiz en uygun yer burası. GTA Online için 1.250.000 değerinde para veren paketin fiyatı 68 TL. Oyunu aşağıda yer alan videoda anlatıldığı gibi etkinleştirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş 65'tl ye düşmüş. Sana ne kadar teşekkür etsem bilemem hemen alıyorum.

Teşekkürler arkadaşlar . Oyunu voidu.com dan 68tl ye aldım . İsteyen ekleyebilir social clubtan SDLastWhisper .

Oyunda türkçe yama kullanırsam bir sıkıntı olurmu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…