Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar fakirken bedava arabalardan almıştım fakat arabalar çok fazla geldi. Los Santos'a gitmeden arabaları hızlıca satmak istiyorum. Çünkü arabalar diğer garajda kaldı ve hepsini tek tek çağırıp diğer garaja aktarmak yorucu.
Arkadaşlar fakirken bedava arabalardan almıştım fakat arabalar çok fazla geldi. Los Santos'a gitmeden arabaları hızlıca satmak istiyorum. Çünkü arabalar diğer garajda kaldı ve hepsini tek tek çağırıp diğer garaja aktarmak yorucu.
Çözüm O O ORGANIZE 12 Mayıs 2025 Sanırım araba alırken başka arabayı silip onun yerine alabiliyorsunuz deneyebilirsiniz.
CeoPotato Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 2.740 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 Yanlış hatırlamıyorsam araçları modifiye yaptığımız yerde satılıyordu. Artı 0 Eksi
KS KS Turkishplayer1 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 CeoPotato dedi: Yanlış hatırlamıyorsam araçları modifiye yaptığımız yerde satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Zaten söyledim ya Los Santos oranın ismi ben daha hızlı satabileceğim bir yer arıyorum. Artı 0 Eksi
CeoPotato dedi: Yanlış hatırlamıyorsam araçları modifiye yaptığımız yerde satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Zaten söyledim ya Los Santos oranın ismi ben daha hızlı satabileceğim bir yer arıyorum.
O ORGANIZE Hectopat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2.930 Çözümler 43 12 Mayıs 2025 #4 Sanırım araba alırken başka arabayı silip onun yerine alabiliyorsunuz deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm