Çözüldü GTA 5 Online BattlEye is required hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Johancruyff

Hectopat
Yer
Bodrum
Arkadaşlar oyunu sildim yükledim. İlk oyuna girmem de sorun olmadı Online'ye rahatlıkla girdim fakat şimdi ikinciye girdiğimde bu hatayı alıyorum. Sildim yükledim yine düzelmedi. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• 909869.6000000238_e96704a3-a231-4e41-b467-b2185abce030.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 127
Çözüm
Hocam ''GTA'yı aç kapa diyor'' yazmışsınız. Madem Ön yargıyı sevmem diyorsunuz, O zaman türkçe çevirisini yazıp söyleyebilirdiniz ama direkt GTA'yı aç kapa yap diyor yazdığınız için ben ondan dolayı söyledim. Ayrıca ekranda yazan Restart kısmını tabikide yaptım sonuç yine aynı.

Arkadaşlar sorunu çözdüm bu arada oyun dosyasının içinde args.txt dosyası -nobattleye parametresi içerdiği için BattlEye'yi engelliyordu onu silince sorunum düzeldi.
Ne alakası var hocam BattlEye yazısını görmüyorsunuz sanırım.

Ne alakası var demeyin önce okuyun:

BattlEye is required to play GTA V Online. Please restart Grand theft aut o V (GTA 5) to enable BattlEye

Yani

BattlEye GTA5 Online oynamak için gerekli. Lüften BattlEye'ı etkinleştirmek için GTA 5'i yeniden başlatın (aç kapa yapın)

Önce okuyun yani ön yargıyı hiç sevmem :/

Hocam ''GTA'yı aç kapa diyor'' yazmışsınız. Madem Ön yargıyı sevmem diyorsunuz, O zaman türkçe çevirisini yazıp söyleyebilirdiniz ama direkt GTA'yı aç kapa yap diyor yazdığınız için ben ondan dolayı söyledim. Ayrıca ekranda yazan Restart kısmını tabikide yaptım sonuç yine aynı.

Arkadaşlar sorunu çözdüm bu arada oyun dosyasının içinde args.txt dosyası -nobattleye parametresi içerdiği için BattlEye'yi engelliyordu onu silince sorunum düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…