GTA 5 Online "Bir oturuma katılırken hata oluştu" hatası

nelesopat

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5600
RTX 3060 12GB
16GB RAM
Arkadaşlar ben GTA 5'i maddi durumum yetmediği için satın alamamıştım. Epic Store'da ücretsiz olunca alıp oyunu indirip kurdum. Kurduktan sonra ilk gün Online'a giriyordu fakat bir sonraki gün çeşitli hatalar vererek Online'dan attı.
(Bir oturuma katılırken hata oluştu. Lütfen GTA'yı yeniden başlatın) verdiği hatalardan biri bu idi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    10,8 KB · Görüntüleme: 244
Arkadaşlar ben GTA 5'i maddi durumum yetmediği için satın alamamıştım. Epic Store'da ücretsiz olunca alıp oyunu indirip kurdum. Kurduktan sonra ilk gün Online'a giriyordu fakat bir sonraki gün çeşitli hatalar vererek Online'dan attı.
(Bir oturuma katılırken hata oluştu. Lütfen GTA'yı yeniden başlatın) verdiği hatalardan biri bu idi. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bunun cozumu yok arada GTA sunuculari yogunluk nedeniye cokuyor 2 gundur bende cok hata aliyorum bunun nedeni yogunluk. Bu site uzerinden kontrol edebilirsiniz arada sunucular cokuyor. GTA 5: Güncel arızalar, sorunlar ve hatalar

Arkadaşın dediği gibi bunun çözümü yok GTA 5 ücretsiz olduktan sonra oldu zaten herkes giriyor oynuyor 2 3 hafta böyle devam eder belki daha kısa ama senlik değil herkes'de böyle

Bildiğim bir çözüm var bende oldu,şimdi gta5 e single veya online bir şekilde gir,home tuşuna bas
yukardaki çarktan "settings"e giriş yap.Alt taraftaki Network information kısmına tıkla.
Ortadaki seçenekte kırmızı şekilde "Strict" yazıyorsa internetle,"Modarate"yazıyorsa başka bir nedenle
Çözüm Aşaması Strict Yazanlar:
Yapman gereken işlem müşteri hizmetlerini ara ve benim ipim cgn ip havuzunda ben ipimi havuzdan çıkarmak istiyorum de. Sana neden diye sorduklarında oyunlardan atıyor sunuculara bağlanamıyorum de. 2ila4 gün içerisinde hallediyorlar.
Modarate yazanlara bir çözüm yok malesef onuda araştırıyoruz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı