GTA 5 Online cayo perico preplerini bugün yapıp heisti yarın yapsak prepler silinir mi?

Bu glitchleri ilk defa duyuyorum. Tam olarak nedir bunlar? Yapılmasını kolaylaştıran gibi bir şey mi?

Dupe glitch genelde araba kopyalayıp satarak paza kazanma yöntemi.
Outfit oyunda yapmanıza izin vermeyen kombini veya kıyafeti almanızı sağlıyor.
Ragdoll ise yüksekten düşünce ölmeme ve animasyonları devre dışı bırakıyor.

Ban yeme ihtimalin herhalde milyarda birdir.
Her oyuna girişimde istisnasız en az 1 modder ile karşılaşıyorum.
Ayrıca oyuna girer girmez spam mesajları başlıyor.
Rockstar gram umursamıyor. Kimsenin ban yediğini de sanmıyorum. Adamlar oyundaki ufacık bugları fixlemiyor, spamı engellemiyor.
Abi adam dakikada 3-5 mesaj yollayabilsin, olay çözülsün. Aynı mesajı defalarca yazan chat banı falan alsın. Yok gram umursamıyorlar yani.

Mesaja attığı linkler de genelde para hilesi siteleri oluyor.

Dupeyi öğretebilir misiniz ustam para fazla ise yapmak isterim param 10bin falan şu an.

Dupeyi öğretebilir misiniz ustam para fazla ise yapmak isterim param 10bin falan şu an.

Dupe glitch için biraz paran olması lazim aracın satış değerine göre değişiyor genelde issi diye bir araç var o dupe yapılıyor ve 1.7m para veriyor sattığında ama o araç için 6-7m gerekiyor.

Evet doğru heist süresi bittiğinde tekrar oynamak istersem yaparım bir de her heisti bitirdiğimde mi yapmam gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…