ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Ocak 2022 #21 Baktımda 10 bin en fazla veriliyor ve öldüğünüzde üstünüzden düşüyor bayağı saçmaymış :/
cankute Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 994 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #22 imnotagamer dedi: @cankute Keşke parayı önce Kosatka'ya yatırsaydınız. Çok daha fazlasını daha kısa sürede kazanabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda bunker için hiç harcama yapmadım. Kosatka için de internetten videolara bakayım. Olmadı ona da göz atarım
imnotagamer dedi: @cankute Keşke parayı önce Kosatka'ya yatırsaydınız. Çok daha fazlasını daha kısa sürede kazanabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam şu anda bunker için hiç harcama yapmadım. Kosatka için de internetten videolara bakayım. Olmadı ona da göz atarım
dorukthw Decapat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #23 mustafa uz dedi: Borsa gibi bir şey vardı cep telefonundan giriliyordu. Ben oradan bayağı para katlamıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (online da işe yarar mı bilmiyorum denemedim.) Genişletmek için tıkla... Onlineda borsa sistemi yok maalesef.
mustafa uz dedi: Borsa gibi bir şey vardı cep telefonundan giriliyordu. Ben oradan bayağı para katlamıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (online da işe yarar mı bilmiyorum denemedim.) Genişletmek için tıkla... Onlineda borsa sistemi yok maalesef.