H HxL06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 75 Çözümler 2 1 Temmuz 2017 #1 Mod dosyasını ve Türkçe yamanın her şeyini sildim, Uptade dosyası da degişmiş galiba. Başka bir sayfadan okudum Türkçe yama yapma olarak geçiyor başlıgı. Başka bir yerden bu sayfayı cözüm ararken buldum) acaba şimdi oyunu silip geri mi yüklesem? Dosya Ekleri 20170701185708_1.jpg 23 KB · Görüntüleme: 2.060 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2017
Mod dosyasını ve Türkçe yamanın her şeyini sildim, Uptade dosyası da degişmiş galiba. Başka bir sayfadan okudum Türkçe yama yapma olarak geçiyor başlıgı. Başka bir yerden bu sayfayı cözüm ararken buldum) acaba şimdi oyunu silip geri mi yüklesem?
Pekkaplays Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 yusuf_bbzt dedi: Arkadaşlar, GTAV kurulu olduğu yere gelin oradan OpenV1 ve OpenV1.asi dosyasını silin iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Denemekten korkuyorum, kanıtı var mı? Artı 0 Eksi
yusuf_bbzt dedi: Arkadaşlar, GTAV kurulu olduğu yere gelin oradan OpenV1 ve OpenV1.asi dosyasını silin iyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Denemekten korkuyorum, kanıtı var mı?
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.258 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 24 Haziran 2021 #12 Pekkaplays dedi: Denemekten korkuyorum, kanıtı var mı? Genişletmek için tıkla... İstersen masaüstüne at silme olmazsa bir sorun çıkarsa geri atarsın. Artı 0 Eksi
Pekkaplays dedi: Denemekten korkuyorum, kanıtı var mı? Genişletmek için tıkla... İstersen masaüstüne at silme olmazsa bir sorun çıkarsa geri atarsın.