GTA 5 Online düşük FPS

Pc_ DeLiSi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba GTA 5'i görüntü kalitesi hariç diğer tüm ayarlar en düşükte yani normalde kullanıyorum. Sorum ise şu story mode de belirttiğim ayarlarda 95-120 FPS alırken Online girdiğimde ise FPS genel olarak 45-56 FPS arası değişiyor. Tamam bu FPS değerleri de aşırı düşük sayılmaz ama normal mi eskiden PlayStation 4'de story modu bitirmiştim hiç Online girmemiştim GTA 5'e ilk kez PC'de Online girdim yani Online'deki FPS değerimde sorun yok mu, var mı? Bu kadar düşük olmasını bekliyor muydunuz? Bu arada 16 Mbps internet hızı ile oynuyorum belirteyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleriniz nedir? Denetim masasından bilgisayarın güç modlarına bir bakar mısınız? Belki yüksek performans ayarında olmadığından yeteri kadar FPS almıyorsunuzdur?

Arkadaşlar ps4 slimde online oynarken invite only de bile oynasam ciddi manada kasıyor. Story modunda herhangi bir sıkıntısı yok. Yardım ederseniz sevinirim.
Sistem özellikleriniz nedir? Denetim masasından bilgisayarın güç modlarına bir bakar mısınız? Belki yüksek performans ayarında olmadığından yeteri kadar FPS almıyorsunuzdur?

Ben PS4 Slim kullanıyorum aynı sorun bende de var Online'da ciddi manada FPS düşüşü var. Yardımcı olursanız sevinirim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı