GTA 5 Online Enhanced karakter aktarım hatası - migrate

Daha fazla  
Epic Games'te yeni çıkan GTA Enhanced versiyonunda Online eski karakterimi aktarmaya çalışıyorum ama hesap aktarım için uygun değil diyor. YouTube'da biraz araştırdım. Hile yapan yapmayan çoğu kişide bu sorun varmış. Ama çözümünü bulamadım. Çözümü bilen ya da deneyebileceğim hangi yollar var yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bildiğime göre GTA 5'in bu sürümünde bu hatalarla sık karşılaşıldığı için puanı diğer tüm GTA serilerin göre daha kötü.
Yani bu bir oyun bugu.

Anladım beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok diyorsunuz.

Benim bildiğim kadarıyla şu anlık bir çözümü yok. Bazı konularda silip yükleyince geçti demiş birisi ama ne kadar doğru bilmiyorum. Benim bildiğim bunun bir oyun bugu olduğu ve birçok insanın bu bug yüzünden oyuna kötü yorum yaptıkları. Bu yüzden de oyunun puanı düşük ve düşmeye devam ediyor.

Anladım teşekkür ederim yardımınız için.

Rockstar kaynaklı bir hata. Bunu kabul etmiyorlar bile. Hesap aktarımının hile ile alakası da yok. 8000 leveli olan arkadaşım hesabını taşıdı. Rockstar support'a yazdığınız zaman hesabınız uygun değil diyor ama nedenini söyleyemiyor hatta ticket'e cevap bile vermiyorlar.

Birkaç videonun yorumunda aynı sorunun zamanında PlayStation'da da yaşandığını yazmışlardı. O tarafta belli bir sürede çözdülerse burada da umarım çözerler

Dün arkadaşta geçiş yapamıyordu, "Bunu sen istedin rakstar" diye slogan atarak, legacy de yeni bir karektere hile ile para ve leveli bastı sonra enhanced e geçirdi. Anlamış oluyoruz ki hile ile alakalı bir durum değil.

Arkadaşın ban yedi mi hocam? Benim de böyle bir sorunum var arkadaşın gibi kafam atacak yakında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…