GTA 5 Online Enhanced karakter aktarım hatası - migrate

Toplu fix bekliyoruz kitle olarak. Rockstar gibi bir ekibin 10 dakikada yapacağı işi 1 haftadır bekliyoruz şaka gibi.

Çok can sıkıcı bir durum gerçekten ne yapmaya çalıştıkları da belli değil

Çözümü en başta yazayım, gerisini hikaye sevenler okusun:

Esc menüsünde online sekmesine gelin, "Manage Characters" seçeneğini seçin, eski hesabınızı orada görürseniz "migrate" seçeneğini seçin ve karakterinize kavuşun.

Ben oyunu açtığımda karşıma çıkan slotlarda eski karakterimi göremeyince yeni karakter oluşturup oyuna girmiş ve bir süre takıldıktan sonra silmiştim belki hesabıma kavuşurum diye ama olmadı. Sonra oyunun açıldığı ekrandan online'daki career kısmına gelince gözüm esc menüsündeki online sekmesinde bulunan manage characters seçeneğine takıldı. Tıkladığımda bir baktım ex aşkım orada bana el sallıyor. Hemen atladım üstüne ve kavuştuk.
Şu an çok mutluyuz.

Daha da boş yapardım da kısa kestim. Umarım işinize yarar kardolar.

Dostum çok teşekkür ederim, 50 tane video izledim hiçbir şey anlamamıştım, kısa öz sade net olmuş, eline koluna sağlık!

Hocam bizde karakter gözüküyor zaten ama karakteri aktarmaya çalışınca hata veriyor.

Çözebildinmi sorun hala bende devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…