ercanglum Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 123 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Temmuz 2015 #1 Gta 5 online da ev almak istiyorum şehirin içinde 99 bin'e ev buldum ama yeni eve geçince o evi satabiliyor muyum ve her evin garajı var mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Gta 5 online da ev almak istiyorum şehirin içinde 99 bin'e ev buldum ama yeni eve geçince o evi satabiliyor muyum ve her evin garajı var mı ?
Q Quantellig Hectopat Katılım 4 Temmuz 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #2 Her evin garajı var fakat çok zengin değilsen ev almanı tavsiye etmem. Sadece garaj senin işini görür. Ayrıca 3 tane ''property'' yani ev veya garaj alma hakkın var ve maalesef evini satamassın.
Her evin garajı var fakat çok zengin değilsen ev almanı tavsiye etmem. Sadece garaj senin işini görür. Ayrıca 3 tane ''property'' yani ev veya garaj alma hakkın var ve maalesef evini satamassın.
ercanglum Hectopat Katılım 9 Haziran 2015 Mesajlar 123 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2015 #3 Ama heist görevi yaptım 80 para geldi 70 binde bende vardı 120 bine aldım bir tane .
Fornakss Megapat Katılım 7 Haziran 2015 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2015 #4 Eski evini yeni evi alırken çıkan ekranda üzerine tıklayarak satabilirsin.