VOT3X Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer Azerbaijan 21 Nisan 2019 #1 Arkadaslar problem dunden beri var. Cozumunu anlamadim. Yardim ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2019
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Nisan 2019 #2 Oyun orijinal mi ? Artı 0 Eksi
KS KS VOT3X Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer Azerbaijan 21 Nisan 2019 #3 Ribozom dedi: Oyun orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... Elbetde Steamdan Alindi Dun Onlinedeydim Aksamdan sonra gece giremedim herhalde server problemi dedim sabahda ayni problem arkadasim giriyor ben giremiyorum. Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Oyun orijinal mi ? Genişletmek için tıkla... Elbetde Steamdan Alindi Dun Onlinedeydim Aksamdan sonra gece giremedim herhalde server problemi dedim sabahda ayni problem arkadasim giriyor ben giremiyorum.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.555 Makaleler 1 Çözümler 38 21 Nisan 2019 #4 Güvenlik duvarını bir kontrol edin. Antivirüs engellemiş olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS VOT3X Hectopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 64 Çözümler 1 Yer Azerbaijan 21 Nisan 2019 #5 Ribozom dedi: Güvenlik duvarını bir kontrol edin. Antivirüs engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Social club Home tusundan bakiyorum social offline moduna atiyor Guvenlik duvarini kapatdim problem hala devam ediyor Lutfen yardim edin artik Artı 0 Eksi
Ribozom dedi: Güvenlik duvarını bir kontrol edin. Antivirüs engellemiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Social club Home tusundan bakiyorum social offline moduna atiyor Guvenlik duvarini kapatdim problem hala devam ediyor Lutfen yardim edin artik