RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #11 Yandaki karakterlerin kafalarına basın satın alma yeri gelicek zaten.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 26 Mayıs 2020 #12 Satın aldım hepsini birde fabrikalar falan mı gerekiyor kokaindir sahte paradır?
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #13 Xafr0diT dedi: Satın aldım hepsini bir de fabrikalar falan mı gerekiyor kokaindir sahte paradır? Genişletmek için tıkla... Hayır onlar ayrı aldığınız adamları aşağı taraftaki yerden görevlendirin sanıyorum bir garaj lazım biraz araştırarak bulabilirsiniz tam hatırlayamıyorum şu anda.
Xafr0diT dedi: Satın aldım hepsini bir de fabrikalar falan mı gerekiyor kokaindir sahte paradır? Genişletmek için tıkla... Hayır onlar ayrı aldığınız adamları aşağı taraftaki yerden görevlendirin sanıyorum bir garaj lazım biraz araştırarak bulabilirsiniz tam hatırlayamıyorum şu anda.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 26 Mayıs 2020 #14 Bir tane kokain fabrikam vardı ona görevlendirdim bir adamı. Bir tanede kimlik fabrikası aldım ona görevlendireceğim.
Bir tane kokain fabrikam vardı ona görevlendirdim bir adamı. Bir tanede kimlik fabrikası aldım ona görevlendireceğim.
RozaNigra Hectopat Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 282 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #15 Xafr0diT dedi: Bir tane kokain fabrikam vardı ona görevlendirdim bir adamı. Bir tanede kimlik fabrikası aldım ona görevlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme için üzgünüm.
Xafr0diT dedi: Bir tane kokain fabrikam vardı ona görevlendirdim bir adamı. Bir tanede kimlik fabrikası aldım ona görevlendireceğim. Genişletmek için tıkla... Yanlış bilgilendirme için üzgünüm.
A A_R Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 39 26 Mayıs 2020 #16 Kokain ot ve meth en karlı iş. Kimlik fabrikası, sahte para fabrikası ve sahte belge fabrikası çok az para veriyor.
Kokain ot ve meth en karlı iş. Kimlik fabrikası, sahte para fabrikası ve sahte belge fabrikası çok az para veriyor.