WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 31 Ocak 2023 #1 Online girerken alert hatası veriyor. VPN açıp Almanya'ya bağlanıp girmeyi deneyince giriyor. Çözüm nedir arkadaşlarımla oynamak istiyorum ama giremiyorum o kadar para verdim bir de? Dosya Ekleri image.jpg 145,3 KB · Görüntüleme: 103
Online girerken alert hatası veriyor. VPN açıp Almanya'ya bağlanıp girmeyi deneyince giriyor. Çözüm nedir arkadaşlarımla oynamak istiyorum ama giremiyorum o kadar para verdim bir de?
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 31 Ocak 2023 #2 Eğer vpn ile giriyorsa modemi yeniden başlatın. İp adresi sıfırlansin Artı 0 Eksi
KS KS WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 31 Ocak 2023 #3 Mr. Ozmutlu dedi: Eğer vpn ile giriyorsa modemi yeniden başlatın. İp adresi sıfırlansin Genişletmek için tıkla... Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapıyım Artı 0 Eksi
Mr. Ozmutlu dedi: Eğer vpn ile giriyorsa modemi yeniden başlatın. İp adresi sıfırlansin Genişletmek için tıkla... Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapıyım
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 31 Ocak 2023 #4 Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. WorldArda31 dedi: Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapıyım Genişletmek için tıkla... Restart tuşu nerede bilemiyorum. Artı 0 Eksi
Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. WorldArda31 dedi: Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapıyım Genişletmek için tıkla... Restart tuşu nerede bilemiyorum.
KS KS WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 31 Ocak 2023 #5 Mr. Ozmutlu dedi: Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. Restart tuşu nerede bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 var ordan mı yeniden başlatıyım yoksa modemdeki tuştan kapat aç mı yapayım Artı 0 Eksi
Mr. Ozmutlu dedi: Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. Restart tuşu nerede bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... 192.168.1.1 var ordan mı yeniden başlatıyım yoksa modemdeki tuştan kapat aç mı yapayım
Jack Rose Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 336 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer New Jersey 31 Ocak 2023 #6 WorldArda31 dedi: 192.168.1.1 var ordan mı yeniden başlatıyım yoksa modemdeki tuştan kapat aç mı yapayım Genişletmek için tıkla... Kapat aç yapın daha kolay olur. Artı 0 Eksi
WorldArda31 dedi: 192.168.1.1 var ordan mı yeniden başlatıyım yoksa modemdeki tuştan kapat aç mı yapayım Genişletmek için tıkla... Kapat aç yapın daha kolay olur.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #7 WorldArda31 dedi: Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapayım Genişletmek için tıkla... Evet ona basılı tutun 5 sn falan reslesin. Artı 0 Eksi
WorldArda31 dedi: Arkadındaki tuştan mı aç kapa yapayım Genişletmek için tıkla... Evet ona basılı tutun 5 sn falan reslesin.
KS KS WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 31 Ocak 2023 #8 Mr. Ozmutlu dedi: Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. Restart tuşu nerede bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rockstar launcherdan öyle bir ayar bulamadım fotoğraf atma şansınız varmı M3HM3TY dedi: Evet ona basılı tutun 5 sn falan reslesin. Genişletmek için tıkla... Modem adı ve şifte değişirmi Artı 0 Eksi
Mr. Ozmutlu dedi: Eğer çözülmez ise rockstar launcherdan ayarlarında cloud save olacak onu kapatın öyle deneyin birde. Restart tuşu nerede bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Rockstar launcherdan öyle bir ayar bulamadım fotoğraf atma şansınız varmı M3HM3TY dedi: Evet ona basılı tutun 5 sn falan reslesin. Genişletmek için tıkla... Modem adı ve şifte değişirmi
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #9 WorldArda31 dedi: Rockstar Launcher'dan öyle bir ayar bulamadım fotoğraf atma şansınız var mı? Modem adı ve şifte değişirmi Genişletmek için tıkla... hayır sadece interneti yeniden başlatır aynı PC'yi yeniden başlatmanız gibi. Artı 0 Eksi
WorldArda31 dedi: Rockstar Launcher'dan öyle bir ayar bulamadım fotoğraf atma şansınız var mı? Modem adı ve şifte değişirmi Genişletmek için tıkla... hayır sadece interneti yeniden başlatır aynı PC'yi yeniden başlatmanız gibi.
KS KS WorldArda31 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 138 31 Ocak 2023 #10 M3HM3TY dedi: hayır sadece interneti yeniden başlatır aynı PC'yi yeniden başlatmanız gibi. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum 30 saniye boyunca ama bir değişiklik olmadı kapandı sacede oda tuşa basıp çektiğimden dolayı Artı 0 Eksi
M3HM3TY dedi: hayır sadece interneti yeniden başlatır aynı PC'yi yeniden başlatmanız gibi. Genişletmek için tıkla... Basılı tuttum 30 saniye boyunca ama bir değişiklik olmadı kapandı sacede oda tuşa basıp çektiğimden dolayı