GTA 5 Online görevlere girerken çok bekletiyor

Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba çok GTA konusu var biliyorum oyunu fazla oynamadığım için ve önceden hiç GTA Online oynamadığım için bunları soruyorum. Eğer sizin de ekleceğiniz bir şey var ise ekleyebilirsiniz. Ayrıca oyuna ve görevler girerken çok bekliyorum neden böyle?

Nasıl para kazanırım?

Canım gidince marketten aldığım yiyecekleri yeyip nasıl canımı yenilerim?

Oyundaki karakter hangi tuşlar ile çeşitli yürüyüş, dans vb hareketleri yapıyor?

Herhangi bir mülk satın alınır mı?

Bankaya paramı nasıl koyarım? ATM'ler nerede?

Son düzenleyen: Moderatör:
GTA Online giriş ekranları artık bir klasik olmuş durumda. Herkeste yavaş.

Benim bildiğim telefonda bankanın web sitesi var. Oradan para çekip yatırabiliyorsunuz.

M tuşuna basıp inventoryde her şey. Snacks:yemek. Armor:zırh. X'e basınca durum ve para bilgisi gözükür. Tab silah değişimi. Q radyo değişimi. E korna.

1) Tavsiyem ilk önce Bunker veya Şirket almalısın. O parayıda görevlerden başka bir yerde yapamazsın. 2X ya da 3X fazladan Para ve XP veren görevleri kovala.
2) N ya da M harfi olması lazım ordan inventory > snacks herhangi yemeği seç ve tıkla. İnventory'den armor kısmından armor yenileyebilirsin silah dükkanlarına gidip alman lazım.
5) İnternete gir ve Maze Bank sitesine gir, deposit diyerek para yatırır, withdraw diyerek para çekebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…