GTA 5 Online hızlı PARA/RP kasılan modlar

Dostlar mod olarak belirttiğim şey, job kısmındaki modlar arıyorum. Survival gibi, bunlardan hangisi iyi kastırıyor?

Görevleri kazanamama ihtimali göz önünde bulundurulduğunda stunt yarışları mantıklı oluyor, güzel para kasılıyor. Hileler etkinliklere de katılmaya başlamış o sebepten kazanamamayı kast ettim.
Heist görevleri var onları da tamamlayabilirsiniz.

Görevleri kazanamama ihtimali göz önünde bulundurulduğunda stunt yarışları mantıklı oluyor, güzel para kasılıyor. Hileler etkinliklere de katılmaya başlamış o sebepten kazanamamayı kast ettim.
Heist görevleri var onları da tamamlayabilirsiniz.
Heist görevlerine nasıl giriliyor, oyunda o kadar yeni değilim fakat hala çözebilmiş değilim.
Hangi modda event varsa o. 2x oluyor, 3x oluyor, fena kasılıyor.
Ayrıca event olduğu için de baya bir oyuncu oynuyor modu, lobiler hemen doluyor. Hem eğleniyor hem de para kasıyorsunuz.
2x event olan bir race mod vardı bugün fakat aşırı saçma bir moddu hiç oynayasım gelmedi açıkcası. 20 turdan oluşuyor pistler çok dar kısacası kötüydü.

High end bir ev almalısın önce ondan sonra evine gidip heist odasından başlatabilirsin. Sunucuya da gelebilirsin öğretiriz müsait zamanda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı