GTA 5 Online hızlı şekilde para nasıl kazanılır?

Caner_031

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. GTA 5 Online uzun süredir oynuyorum ama para kasma sorunu yaşıyorum en hızlı şekilde en çok parayı nasıl kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Merhaba. GTA 5 Online uzun süredir oynuyorum ama para kasma sorunu yaşıyorum en hızlı şekilde en çok parayı nasıl kasabilirim yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler.

Ben casiona da ki elmas resmi olan makineden tam olarak 45m para kazandım. Kazanmak için 5M harcadım.

Uyarı yemem inşallah ama hile şart bu oyunda. Hile yapmadığım zaman bayağı bir para biriktirmiştim. O zamanlarda fazla heist yoktu zor birikiyordu. Gittim en iyi arabalardan birini aldım. Daha sonra arabam patladı fakat ben onu geri getiremedim. Sigortalıydı zaten internetten almıştım. O sinirle hile yaptım şu an 3 milyar dolarım var. Ban falanda yemedim.

Eğer 2 m doların varsa gidip kosatka alıyorsun ve bol bol cayo perico yapıyorsun. Prepler Intel ve heist ile toplam 1 saat sürüyor. O sekilde en az 1.3 m dolar alıyorsun. İnternette bunun glithcleri de var onları da deneyebilirsin en kolay ve en hızlı kasma yöntemi budur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı