Bir süredir GTA Online oynuyorum, oyundaki çoğu şeye sahibim. Heistler yapmak daha fazla para kazanmak istiyorum ama tek kişi olmuyor. Benimle birlikte oynamak isteyen varsa arkadaş eklesin birlikte oynayalım. Kullanıcı adım: MehmetAlp53
Bir süredir GTA Online oynuyorum, oyundaki çoğu şeye sahibim. Heistler yapmak daha fazla para kazanmak istiyorum ama tek kişi olmuyor. Benimle birlikte oynamak isteyen varsa arkadaş eklesin birlikte oynayalım. Kullanıcı adım: Mehmetalp53.
PC, Epic GamesReis hangi platformdan oynuyosun?
PC, Epic Games
Ekledim hocam.Discord eklermisin deliyurek
Eklenmiyor, sen eklermisin? Discord: oyuncukuruKüçük bir ekibimiz var arada GTA oynuyoruz ekleyebilirsin. Discord İsmim ardpow
Eklenmiyor, sen ekler misin? Discord: Oyuncukuru Eki Görüntüle 1896181
knk bende gta 5 için arkadaş arıyorum da eklimmi seniBir süredir GTA Online oynuyorum, oyundaki çoğu şeye sahibim. Heistler yapmak daha fazla para kazanmak istiyorum ama tek kişi olmuyor. Benimle birlikte oynamak isteyen varsa arkadaş eklesin birlikte oynayalım. Kullanıcı adım: MehmetAlp53
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.