GTA 5 Online için PS3'e 40 GB HDD Takma

HDFallen

Hectopat
Abilerim benim PS3 slim 12 GB bir aletim var. GTA 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi 12 GB'da oynanmıyor. Ben de yakındaki bi teknik servisten 60 TL'ye 40 GB bir harddisk taktıracağım. GTA 5 online'de oynamak istiyorum. Acaba GTA'nın güncellemelerini karşılar mı 40 GB? Sizce yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Abilerim benim PS3 slim 12 GB bir aletim var. GTA 5 oynamak istiyorum ve bildiğiniz gibi 12 GB'da oynanmıyor. Ben de yakındaki bi teknik servisten 60 TL'ye 40 GB bir harddisk taktıracağım. GTA 5 online'de oynamak istiyorum. Acaba GTA'nın güncellemelerini karşılar mı 40 GB? Sizce yeter mi?
2. el 500 GB hardisk alırsın. O kadar para verme sakın.

Gta ps3 icin güncellemeleri yillar once kesti

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı