KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.006 Çözümler 11 25 Haziran 2022 #11 7 kere GTA satın aldım, enayi değilim farklı nedenlerden dolayı, ben olsam alırım. GTA aşığı biri olarak bana sorsan alınır.
7 kere GTA satın aldım, enayi değilim farklı nedenlerden dolayı, ben olsam alırım. GTA aşığı biri olarak bana sorsan alınır.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #12 Bence sırf Türkçe için 2. defa oyuna para vermek mantılı değil.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 25 Haziran 2022 #13 Captain Rex dedi: Bence sırf Türkçe için 2. defa oyuna para vermek mantılı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum.
Captain Rex dedi: Bence sırf Türkçe için 2. defa oyuna para vermek mantılı değil. Genişletmek için tıkla... Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #14 My Funny Valentine dedi: Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Online giriceğiniz zaman yamayı kaldırın.
My Funny Valentine dedi: Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman Online giriceğiniz zaman yamayı kaldırın.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 25 Haziran 2022 #15 My Funny Valentine dedi: Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapsanız sorun çözülecek? Oyunu indirin. Aynı klasöre kopyalayın. Birine mod yükleyin biri orijinal hali ile kalsın. Gireceğinizde isimleri değiştirin oldu bitti.
My Funny Valentine dedi: Hocam hikaye oyununuhikayesini anlamadan oynamak saçma değil mi ben bu oyunu hikayyele oynamak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapsanız sorun çözülecek? Oyunu indirin. Aynı klasöre kopyalayın. Birine mod yükleyin biri orijinal hali ile kalsın. Gireceğinizde isimleri değiştirin oldu bitti.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 25 Haziran 2022 #16 Captain Rex dedi: Hocam o zaman Online giriceğiniz zaman yamayı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Onun düşündüm aslında ama dosya işlerinden falan pek anlamam.
Captain Rex dedi: Hocam o zaman Online giriceğiniz zaman yamayı kaldırın. Genişletmek için tıkla... Onun düşündüm aslında ama dosya işlerinden falan pek anlamam.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2022 #17 My Funny Valentine dedi: Onun düşündüm aslında ama dosya işlerinden falan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 yamasını kurduktan sonra Denetim Masası'ndan yamayı kaldırın biter.
My Funny Valentine dedi: Onun düşündüm aslında ama dosya işlerinden falan pek anlamam. Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 yamasını kurduktan sonra Denetim Masası'ndan yamayı kaldırın biter.